سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



کیک کیک گل سرخ

کیک گل سرخ
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۶ نفر
مواد لازم
تخم مرغ ۳ عدد
آرد ۲.۵ پیمانه
روغن ۳/۴ پیمانه
شکر ۱ پیمانه
شیر ۱/۲ پیمانه
پودر فندق ۱/۲ پیمانه
پودر گل سرخ ۱/۴ پیمانه
گلاب ۱/۴ پیمانه
بیکینگ پودر ۱.۵ قاشق مربا خوری
وانیل‏نوک قاشق چای خوری
کیک گل سرخ
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت کیک گل سرخ
روش ساخت
مرحله 1در اولین مرحله برای تهیه این کیک باید تخم مرغ ها را در ظرفی بشکنید . سپس آنها را به همراه شکر با همزن بزنید تا دانه های شکر حل شود.(حدود 3 یا 4 دقیقه)
مرحله 2در مرحله بعدی روغن مایع را اضافه کنید .هم بزنید و سپس  گلاب و شیر را به آنها اضافه کنیدو مخلوط کنید.
مرحله 3پس از انجام مراحل قبلی آرد را به همراه بیکینگ پودرکه از قبل سه بار الک کردید، در چندمرحله به مایه کیک بیفزائید.در حد مخلوط شدن کافیه،زیاد هم نزنید.
مرحله 4در این مرحله باید فندق های خرد را بریزید و با قاشق آرام هم بزنید در آخرین مرحله پودر گل سرخ را اضافه کرده و کمی هم میزنیم.
مرحله 5در این قسمت باید کف قالب را کاغذ روغنی بیاندازید و مایع کیک را در قالب بریزید. سپس آن را در فر از قبل گرم شده با 170 درجه سانتیگراد به مدت 40 دقیقه بگذارید و صبر کنید تا کاملا بپزد .
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین