زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۸ نفر |
مواد لازم |
---|
آرد ۳ پیمانه |
شکر ۲ پیمانه |
تخم مرغ ۵ عدد |
شیر ۱ پیمانه |
وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری |
بیکینگ پودر ۲ قاشق مربا خوری |
شکر ۱ پیمانه |
شیر ۱/۲ پیمانه |
آب ۱/۴ پیمانه |
کره ۸۰ گرم |
مرحله 1 | اول از همه سه پیمانه آرد رو با دوقاشق بکینگ پودر پنج بار الک میکنیم . سپس پنج عدد تخم مرغ رو با شکر ده دقیقه میزنم تا رنگش روشن و حجمش دوبرابر بشه. |
مرحله 2 | و بعد شیر ولرم و روغن رو در دو مرحله اضافه میکنیم و هم میزنیم سپس وانیل رو اضافه میکنیم و کمی مخلوط میکنیم |
مرحله 3 | آرد را کم کم به مواد بالا اضافه میکنیم با لیسک و یا قاشق چوبی به صورت دورانی هم میزنیم (فولد میکنیم و یا همون تا زدن مواد ) |
مرحله 4 | سپس قالب را کمی چرب و آرد پاشی میکنیم و مواد رو درون قالب ریخته و توی فر در دمای ۱۸۰گذاشته به مدت ۴۵تا ۵۵دقیقه که البته من توی پلوپز پختم یک ساعت و نیم زمان برد |
مرحله 5 | وقتی کیک آماده شد میزاریم خنک شه و از قالب جداش میکنیم با کمی پودر قند و سس کارامل تزیینش میکنیم |
مرحله 6 | برای تهیه سس کارامل : شکر و آب رو میزاریم با حرارت متوسط جوش بیاد و شروع به هم زدن میکنیم تا کمی طلایی رنگ بشه . |
مرحله 7 | سپس کره رو اضافه میکنیم کرده که ذوب شد، شیر رو اضافه میکنیم و همچنان هم میزنیم تا به غلظت دلخواه برسه(مراقب باشید خیلی غلیظ نشه چون تبدیل به تافی میشه) |
مرحله 8 | و بعد از روی حرارت برمیداریم و چند دقیقه صبر میکنیم سپس توی قیف یا نایلون فریزر ریخته و روی کیک رو تزیین میکنیم . |