سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



کیک کیک گاتوشا

کیک گاتوشا
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۵ نفر
مواد لازم
روغن مایع ۱ پیمانه
شکر ۱ پیمانه
شیر ۱/۲ پیمانه
پودر کاکائو ۱/۲ پیمانه
تخم مرغ ۲ عدد
آرد سفید ۱ پیمانه
بیکینگ پودر ۱ قاشق غذاخوری سرخالی
نمکنوک قاشق چای خوری
وانیل‏ ۱/۲ قاشق چای خوری
پودر نسکافه ۱ قاشق چای خوری
کیک گاتوشا
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت کیک گاتوشا
روش ساخت
مرحله 1ابتدا شیر وشکر رابا همزن چند دقیقه می زنیم تا شکر با شیر کاملا حل بشه بعد پودر کاکائو ،نسکافه و روغن مایع روابه آن اضافه میکنیم و آن قدر میزنیم تا سس رقیق و یکدستی به دست بیادو تقریبا ۴-۵قاشق از آن را برداشته کنارمی گذاریم
مرحله 2حالا تخم مرغ هارو با وانیل به سس شکلاتی اضافه می کنیم و خوب میزنیم ،آرد نمک و بکینگ پود رو الک کرده به مایع اضافه می کنیم ودر حد مخلوط شدن هم می زنیم ودر قالب میریزیم و در فر با دمای ۱۸۰درجه سانتی گراد که از قبل گرم شده قرار میدهیم و به مدت ۳۰الی ۴۰دقیقه بعد آماده میشه.
مرحله 3بعد از ۳۰ دقیقه با سیخ چوبی چک کنید اگر مغز پخت شد آن را خارج کنید نباید زیاد داخل فر باشه چون خشک میشه این کیک بافت نرم و لطیفی داره وقتی خارجش کردید بگذارید از دما بیفته و خنک بشه سپس سس شکلاتی غلیظ(که از قبل مانده) رو روش بریزید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین