سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



کیک کیک کیوی

کیک کیوی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۵ نفر
مواد لازم
آرد سفید ۲ پیمانه
شکر ۵ قاشق غذا خوری
مارمالاد ۲ پیمانه
تخم مرغ ۳ عدد
روغن مایع ۸ قاشق غذا خوری
گلاب ۳ قاشق غذا خوری
بیکینگ پودر ۲ قاشق چای خوری
وانیل‏ ۱/۲ قاشق چای خوری
کیک کیوی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت کیک کیوی
روش ساخت
مرحله 1ابتدا مارمالاد کیوی را طبق دستور پاپیون درست کنید ولی پودر ژلاتین را حذف کنید و مارمالاد کیوی را زودتر از روی حرارت بردارید تا سفت نشود میزان غلظت آن مثل ماست کم چرب باشد اجازه دهید تا کاملاً خنک شود
مرحله 2حالا در این مرحله تمام مواد خشک به غیر از شکر رو دو سه بار الک میکنیم و کنار میذاریم
مرحله 3در یک کاسه بزرگ و گود تخم‌مرغ ها رو میشکنیم و با همزن دستی میزنیم تا کاملاً باز بشن، شکر و روغن مایع رو هم اضافه کرده و مخلوط میکنیم بعد گلاب و مارمالاد کیوی رو هم اضافه کرده و مخلوط میکنیم تا کاملاً یکنواخت بشن (با همزن دستی، نیاز به همزن برقی نیست )
مرحله 4حالا مواد خشک الک شده رو کم کم اضافه کرده و مخلوط میکنیم مدام به همزدن ادامه بدید تا گلوله های آرد باز بشه حالا قالب مورد نظر مون رو چرب و آرد پاشی میکنیم مایع کیک رو داخل اون میریزیم
مرحله 5ومیذاریم توی فری که از قبل گرم شده باحرارت 180درجه بمدت 1ساعت (البته میزان درجه حرارت فرها با هم فرق دارند برای همین شما بعد از 50دقیقه با خلال تست کنید اگر تمیز بود کیک پخته اگر هم مایه چسبیده بود که همان 1ساعت مناسبه) بپزد
مرحله 6در آخر1الی 2دقیقه گریل را روشن میکنیم تا روی کیک طلایی بشه وقتی آماده شد اجازه دهید تا کاملاً خنک بشه بعد از قالب خارج کنیدو نوش جان کنید
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین