زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۸ نفر |
مواد لازم |
---|
تخم مرغ ۱ عدد |
شکر ۵ قاشق غذا خوری |
روغن مایع ۳ قاشق غذا خوری |
شیر ۱ لیوان |
آرد ۱ لیوان |
وانیل ۵ گرم |
بیکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری |
پودر کاکائو ۲ قاشق غذا خوری |
پودر کرم شانتی ۷۵ گرم |
شیر ۱۰۰ گرم |
پودر نارگیلبه مقدار لازم |
مرحله 1 | تخم مرغ و شکر را داخل ظرفی بریزید و خوب هم بزنید. بقیه مواد را به ترتیب اضافه کنید و هم بزنید و مایع پنکیک روانی آماده کنید. ماهیتابه تفلون را گرم کنید(با فرچه کمی چرب کنید) و یک ملاقه از مایع پنکیک داخل ماهیتابه بریزید. |
مرحله 2 | وقتی روی پنکیک حباب زد برگردانید و طرف دیگر را خیلی کم حدود 4 ثانیه نگه دارید سپس برداشته داخل ظرف و یا سینی بذارید. |
مرحله 3 | بعد از اینکه پنکیک ها پخت و تمام شد کنار بذارید خنک شوند. |
مرحله 4 | 1 پاکت پودر کرم شانتی را با 1 استکان شیر با همزن برقی تا وقتی که فرم بگیرد هم بزنید. (میتوانید از خامه قنادی استفاده کنید)خامه را در نصف پنکیک سرد شده بزنید و طرف دیگر را تا کنید. |
مرحله 5 | قسمتی که باز است را در پودر نارگیل و یا هر چیزی که دوست دارید بزنید و داخل ظرف سرو بذارید. |
مرحله 6 | به این شکل 2-1 ساعت در یخچال بذارید. سپس از یخچال بیرون آوردید با شکلات و موز و یا هر چیزی که دوست دارید تزیین کرده سرو کنید. |