زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۱۰ نفر |
مواد لازم |
---|
آرد ۱.۵ پیمانه |
بیکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری |
شیر عسل ۱ قوطی |
هل ۳/۴ قاشق چای خوری |
وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری |
پودر کاکائو ۲ قاشق غذا خوری |
روغن مایع ۱۵۰ گرم |
تخم مرغ ۳ عدد |
شکر ۱۰۰ گرم |
کره ۳۰ گرم |
خامه ۲۰۰ گرم |
مرحله 1 | قالب میان تهی 25 سانتی را چرب و آرد پاشی کنید.مواد بایدبه دمای محیط رسیده باشند. |
مرحله 2 | مواد خشک دستور( آرد پودر کاکائو بکینگ پودر ) را با هم مخلوط کرده و سه بار الک کنید. |
مرحله 3 | تخم مرغ و وانیل و هل شیر عسلی را با هم مخلوط و با دور کند همزن هم بزنید تا مخلوط شوند. |
مرحله 4 | سپس دور همزن را به متوسط افزایش دهید و حدود 4تا5 دقیقه هم بزنید تا رنگ مواد روشن شود روغن مایع را افزوده خیلی کم هم بزنید. |
مرحله 5 | مواد خشک را مخلوط و با ویستک با مواد مخلوط کنید میتوانید خیلی کم با همزن بزنید .دقت کنید در این مرحله زیاد با همزن برقی نزنید چون پف کیک را کمتر میکند.فقط سعی کنید ارد گلوله گلوله نشود . |
مرحله 6 | در قالب ریخته و به مدت تقریبی 40 دقیقه در فر 170درجه بپزید تا اگر سیخ چوبی در مرکز آن فرو بردیدچیزی از مایه کیک به آن نچسبد.کیک را از فر خارج کرده و اجازه دهید تا سرد شود |
مرحله 7 | برای تهیه ی سس کاراملی:برای سس کاراملی شکر را در ظرف کوچکی ریخته وروی شعله متوسط و یکنواخت قرار دهید واصلا با قاشق هم نزنید فقط گاهی قابلمه حاوی شکرها رو تکون بدین تا همه جا یکنواخت ذوب وکاراملی و طلایی تیره شود، |
مرحله 8 | مواظب باشیدنسوزد و با احتیاط خامه وکره را در آن بریزید.دقت کنید دستتان نسوزد(میتوانیداز قبل کره وخامه را داغ کنید که خطر پاشیدن مواد به اطراف کمتر شود) نگران نباشید به همزدن خوب ادامه دهید،پس از مدت کوتاهی سس یک دستی تهیه میشود،پس از یکی دو جوش سس را روی کیک سرد بریزید. |