زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۸ نفر |
مواد لازم |
---|
آرد سفید ۲ پیمانه |
تخم مرغ ۳ عدد |
شیر ۱/۲ پیمانه |
ماست ۱/۲ پیمانه |
پودر هل ۱ قاشق مربا خوری |
روغن ۲/۳ پیمانه |
شکر ۱.۵ پیمانه |
بیکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری |
کنجد ۲/۳ پیمانه |
مرحله 1 | ابتدا در شروع کار فر را روشن کرده تا گرم شود |
مرحله 2 | ۳تا تخم مرغ رو با همزن دستی زده تا از لختگی دربیاد.سپس شکر را اضافه کرده و چند دقیقه دیگر باهمزن میزنیم تا مخلوط شود |
مرحله 3 | شیرو ماست وروغن را به مایع اضافه کرده هم میزنیم در حدی که مخلوط شود .پودر هل را اضافه کرده و مجددهم میزنیم. |
مرحله 4 | آرد الک شده را به همراه بکینگ پودر به مایع کیک اضافه کرده وخوب مخلوط میکنیم .نیاز به همزدن اضافه ندارد. |
مرحله 5 | قالب را خوب چرب کرده و یا روغن جدا کننده زده .سپس کنجد را با دست وبه طور یکنواخت داخل قالب و دیواره ها پاشیده و مایع کیک آماده شده را آرام داخل قالب میریزیم.تمام سطح دیواره های قالب را حتما کنجد پاشی کنید . |
مرحله 6 | قالب را داخل فر از قبل گرم شده به مدت ۴۵ دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه گذاشته تا کیک بپزد .زمان پخت کیک در فرها متفاوت است .پس دقت کنید. |
مرحله 7 | بعد از پخت کیک را که از فر خارج کردید ۵ دقیقه زمان بدهید بعد به آرامی کیک از قالب جدا خواهد شد. |