سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



کیک کیک کنجدی

کیک کنجدی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۸ نفر
مواد لازم
آرد سفید ۲ پیمانه
تخم مرغ ۳ عدد
شیر ۱/۲ پیمانه
ماست‏ ۱/۲ پیمانه
پودر هل ۱ قاشق مربا خوری
روغن ۲/۳ پیمانه
شکر ۱.۵ پیمانه
بیکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری
کنجد ۲/۳ پیمانه
کیک کنجدی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت کیک کنجدی
روش ساخت
مرحله 1ابتدا در شروع کار فر را روشن کرده تا گرم شود
مرحله 2۳تا تخم مرغ رو با همزن دستی زده تا از لختگی دربیاد.سپس شکر را اضافه کرده و چند دقیقه دیگر باهمزن میزنیم تا مخلوط شود
مرحله 3شیرو ماست وروغن را به مایع اضافه کرده هم میزنیم در حدی که مخلوط شود .پودر هل را اضافه کرده و مجددهم میزنیم.
مرحله 4آرد الک شده را به همراه بکینگ پودر به مایع کیک اضافه کرده وخوب مخلوط میکنیم .نیاز به همزدن اضافه ندارد.
مرحله 5قالب را خوب چرب کرده و یا روغن جدا کننده زده .سپس کنجد را با دست وبه طور یکنواخت داخل قالب و دیواره ها پاشیده و مایع کیک آماده شده را آرام داخل قالب میریزیم.تمام سطح دیواره های قالب را حتما کنجد پاشی کنید .
مرحله 6قالب را داخل فر از قبل گرم شده به مدت ۴۵ دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه گذاشته تا کیک بپزد .زمان پخت کیک در فرها متفاوت است .پس دقت کنید.
مرحله 7بعد از پخت کیک را که از فر خارج کردید ۵ دقیقه زمان بدهید بعد به آرامی کیک از قالب جدا خواهد شد.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین