زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۶ نفر |
مواد لازم |
---|
آرد ۲ پیمانه |
کره ۱۵۰ گرم |
شکر ۱ پیمانه |
شیر ۱/۲ پیمانه |
وانیل ۱ قاشق چای خوری |
بیکینگ پودر ۱ قاشق مربا خوری |
کشمش ۱ پیمانه |
گردو ۱/۲ پیمانه |
رنده پوست پرتقالبه مقدار لازم |
تخم مرغ ۴ عدد |
مرحله 1 | قبل از هر چیز فر رو روشن کنید تا از قبل گرم بشه. کره و تخم مرغ ها رو هم نیم ساعتی بیرون بذارید تا به دمای محیط برسن. |
مرحله 2 | ابتدا تخم مرغ ها رو با همزن بزنید تا کف کنه. بعد هم وانیل رو اضافه کنید و مجددا کمی بزنید. |
مرحله 3 | در ظرف جداگانه ای کره رو در دمای محیط بذارید تا کاملا نرم بشه. بعد هم شکر رو بهش اضافه کنید با همزن بزنید تا کاملا مخلوط و کرم رنگ بشه. |
مرحله 4 | شیر رو به مخلوط کره و شکر اضافه کنید و هم بزنید. بعد هم کم کم تخم مرغ ها رو بهش اضافه کنید و باز بزنید تا یکدست شود. |
مرحله 5 | پوست پرتقالی رو رنده کنید و به مایه کیک اضافه کنید. |
مرحله 6 | بعد هم مخلوط آرد و بکینگ پودر رو الک کنید و کم کم به مایه کیکتون اضافه کنید و درحد خوب مخلوط شدن هم بزنید. |
مرحله 7 | حالا نوبت کشمش ها و گردو هاست اول با کمی آرد مخلوط کنید تا ته نشین نشن داخل کیک. بعد از اضافه کردن با لیسک یا قاشق چوبی کاملا با مایع مخلوط کنید. |
مرحله 8 | در نهایت یه همچین مایه ی سفتی خواهید داشت. مایه رو در قالب مورد نظرتون بریزید و در فر بذارید تا با دمای 175 درجه سانتی گراد برای یک ساعت بپزه. |