سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



کیک کیک کشمش و گردو با آرد نانوایی

کیک کشمش و گردو با آرد نانوایی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۸ نفر
مواد لازم
آرد ۲ پیمانه
تخم مرغ ۳ عدد
شکر ۳/۴ پیمانه
روغن مایع ۳/۴ پیمانه
شیر ۱ پیمانه
بیکینگ پودر ۱ قاشق غذا خوری
وانیل‏ ۱ قاشق چای خوری
نمک ۱ پنس
کشمش پلویی ۱/۳ پیمانه
گردو ۵-۶ عدد
زعفران دم کرده ۱ قاشق چای خوری
کیک کشمش و گردو با آرد نانوایی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت کیک کشمش و گردو با آرد نانوایی
روش ساخت
مرحله 1ابتدا شیر و تخم مرغ را از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسند.
مرحله 2آرد، بیکینگ پودر و نمک را سه تا چهار بار الک کنید.کشمشها را نیز بشویید، آب آن که گرفته شد با دو ق غ آرد مخلوط کنید.
مرحله 3تخم مرغ، شکر و وانیل را پنج دقیقه با همزن بزنید تا کرم رنگ شود.
مرحله 4سپس شیر و روغن را به مایه تخم مرغی اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید.
مرحله 5آرد الک شده را طی چند مرحله به مایه کیک اضافه کنید و به آرامی با لیسک هم بزنید تا مخلوط شود.
مرحله 6سپس گردو خرد شده و کشمشهای آردی را داخل مایه کیک بریزید و خیلی مختصر هم بزنید تا مخلوط شود.
مرحله 7قالب را چرب و آردپاشی کنید و مایه کیک را درون آن بریزید و داخل فری که از قبل گرم شده با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت ۴۰ الی ۵۰ دقیقه بپزید. بعد از ۴۰ دقیقه با خلال دندان چک کنید اگر چیزی به آن نچسبید کیکتان آماده ست.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین