سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



کیک کیک کره ای مرطوب

کیک کره ای مرطوب
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۱۲ نفر
مواد لازم
آرد سفید ۳ پیمانه
شکر ۲ پیمانه
نمک ۱ پنس
بیکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری
جوش شیرین ۱/۲ قاشق چای خوری
باترمیلک ۱ پیمانه
کره ۲۲۰ گرم
وانیل‏ ۱ قاشق چای خوری
تخم مرغ ۴ عدد
کیک کره ای مرطوب
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت کیک کره ای مرطوب
روش ساخت
مرحله 1برای درست کردن کیک کره ای،همیشه مواد رو از قبل از یخچال درآورده تا به دمای محیط برسند.
مرحله 2برای درست کردن باتر میلک،1ق.غ آبلیمو یا سرکه سفید را به 1پیمانه شیر اضافه کنید وبرای حداقل 15 دقیقه به حال خود رها کنید.
مرحله 3قالب رو چرب کرده،آرد پاشی نمایید یا کاغذ روغنی انداخته وفر را رو 180 درجه روشن کنید.
مرحله 4کره نرم شده را با شکر به مدت 5تا 10بزنید تا پوک وسبک شود.وانیل را اضافه کرده وتخم مرغها رو دانه دانه اضافه کرده وهم بزنید.
مرحله 5آرد +ب.پودر+جوش شیرین+نمک را مخلوط کرده،3بار الک کنید
مرحله 6آرد وباتر میلک را به تناوب به مواد کیک اضافه کرده وبا همزن در حد مخلوط شدن بزنید(از همزدن زیاد بپرهیزید.
مرحله 7مواد را داخل قالب ریخته ودر فر از قبل گرم شده با دمای 180 به مدت 40 تا 60دقیقه(بسته به نوع فر)قرار دهید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین