زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
کره ۱۲۵ گرم |
شکر ۱۶۵ گرم |
تخم مرغ ۲ عدد |
آرد ۲۲۵ گرم |
بیکینگ پودر ۲ قاشق چای خوری |
شیر ۱۲۵ میلی لیتر |
وانیلنوک قاشق چای خوری |
مرحله 1 | ابتدا تمامی مواد را به دمای محیط برسانید. |
مرحله 2 | فر را روشن کنید و روی ۱۷۵ درجه سانتیگراد تنظیم کنید. |
مرحله 3 | تمام مواد را با هم مخلوط کنید و با همزن برقی با دور تند چند دقیقه هم بزنید( این کیک احتیاج زیادی به هم زدن ندارد در حد مخلوط شدن کافیه) |
مرحله 4 | مواد را داخل قالب چرب شده ریخته بمدت ۴۵ الی ۱ ساعت ( بسته به نوع و حرارت فر) بپزید. |