سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



کیک کیک کره ای دو رنگ

کیک کره ای دو رنگ
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۶ نفر
مواد لازم
آرد ۱/۳/۴ لیوان
شیر ۱/۲ لیوان
تخم مرغ ۳ عدد
کره ۱۲۰ گرم
شکر ۱ لیوان
پودر کاسترد ۱ قاشق سوپ خوری
پودر کاکائو ۲ قاشق سوپ خوری
بیکینگ پودر ۱ قاشق مربا خوری
وانیل‏ ۱/۴ قاشق چای خوری
کیک کره ای دو رنگ
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت کیک کره ای دو رنگ
روش ساخت
مرحله 1ابتدا زرده و سفیده را از هم جدا میکنیم بعد نمک رابه سفیده ها اضافه کرده و سفیده هارا با همزن میزنیم تا کاملا پف کند و سفید شود و در صورتی که ظرف رو برگردانیم کاملا منسجم باشد و از کاسه بیرون نریزد.
مرحله 2داخل یک کاسه دیگر شکر و کره ای که به دمای اتاق رسیده و نرم شده را با همزن میزنیم تا خوب با هم مخلوط شوند.حالا شیر را داخل مخلوط میریزیم و با همزن میزنیم تا مخلوط یکدست شود.
مرحله 3زرده هارا دانه دانه به مواد اضافه کرده و با همزن میزنیم تا خوب با مواد مخلوط و یکدست شود. در نهایت وانیل را هم اضافه کرده و باز مواد را کمی با همزن میزنیم.
مرحله 4آرد وکستردو بیکینگ پودر را که با هم الک کردیم، طی دو مرحله اضافه کرده و با لیسک هم میزنیم تا کاملا با مواد مخلوط شوند.در نهایت سفیده تخم مرغ را اضافه میکنیم و با لیسک فقط در حد مخلوط شدن مواد با همدیگر هم میزنیم.
مرحله 5یک قالب مستطیل رابه وسیله کاغذ روغنی و یک تکه ورق آلومینیوم به دو قسمت تقسیم کردم.مایه کیک را به دو قسمت مساوی تقسیم کردم یک قسمت را با پودر کاکائو مخلوط کردم ودو رنگ را در قالب ریختم داخل فر ۱۸۰ درجه به مدت تقریبی ۴۰ دقیقه گذاشتم تا بپزد
مرحله 6قسمتهای ناصاف کیک را بریدم وبه شش قسمت مساوی تقسیم کردم گاناش درست کردم وکمی به تکه های کیک زدم وبه صورت شطرنجی روی هم قرار دادم وفشرده کردم تا خوب به هم بچسبد و توی یخچال گذاشتم.
مرحله 7قسمتهای اضافه کیک را پودر کردم و کم کم گاناش به آن اضافه کردم تا به صورت خمیر درآمد با وردنه خمیر را باز کردم وبه اندازه کیک برش زدم.اطراف کیک را به گاناش آغشته کردم وروی خمیر گذاشتم و دو طرف خمیر را روی کیک کشیدم(به کمک کیسه فریزر )
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین