سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



کیک کیک کرم کارامل

کیک کرم کارامل
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۱۰ نفر
مواد لازم
پودر کارامل ۱ بسته
شکر ۱ قاشق غذا خوری
خامه‏ ۵۰ گرم
تخم مرغ ۵ عدد
پودر قند ۱ پیمانه
آرد ۲ پیمانه
پودر کاکائو ۱ قاشق غذا خوری
آب ۱/۲ پیمانه
کره ۱/۲ پیمانه
وانیل‏ ۱/۲ قاشق چای خوری
بیکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری
کیک کرم کارامل
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت کیک کرم کارامل
روش ساخت
مرحله 1 آماده سازی کرم:پودر کرم کارامل داخل جعبه را با دو لیوان شیر روی حرارت گذاشته مدام هم میزنیم تا شیر جوش بیاید و کمتر از یک دقیقه بجوشد و همینطور هم بزنیدبعد یک دقیقه از روی حرارت برمیداریم
مرحله 2سس کارامل داخل جعبه که به رنگ قهوه ای است را داخل قالب مورد نظر بریزید(توجه کنید قالب نسوز باشد چون باید داخل فر برود)
مرحله 3به مواد کرم کارامل که از روی شعله برداشتید ،خامه و شکر را اضافه کرده و در حد یکدست شدن مخلوط کنید و مواد را در قالب روی سس بریزید و به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید تا کارامل کاملا ببندد
مرحله 4 آماده سازی کیک:تخم مرغ ،وانیل و پودر قند را اینقدر هم بزنید تا کرمی رنگ شود
مرحله 5پودر کاکائو،آب جوش و روغن را اضافه کنید و به اندازه ای هم بزنید تا مواد کاملا یکدست شود
مرحله 6آرد و بکینگ پودر را که از قبل حتما سه بار الک شده ،کم کم به مواد اضافه کرده و با همزن دستی یا لیسک مخلوط میکنیم به اندازه ای که مواد یکدست شود
مرحله 7مواد را روی کارامل سفت شده میریزیم و در فر میگذاریم
مرحله 8حتما قالب کیک را در یک قالب بزرگتر گذاشته و در قالب زیری کمی آب بریزید
مرحله 9فر را که از قبل روشن کرده بودید روی ۱۷۰ درجه تنظیم و به مدت ۴۰ دقیقه اصلا در فر را باز نکنید تا پف کیک نخوابد بعد ۴۰ دقیقه با خلال تست میکنیم اگر کیک پخته بود از فر در بیاورید
مرحله 10مدت زمان پخت کیک بستگی به فر دارد و تا ۶۰ دقیقه طول میکشد
مرحله 11قالب را در یخچال گذاشته و یک تا دو ساعت صبر میکنیم تا کرم کارامل که در فر باز شده، دوباره ببندد
مرحله 12بعد یک الی دو ساعت قالب را از یخچال بیرون آورده و به راحتی کیک را داخل ظرف برمیگردانیم
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین