زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۱۲ نفر |
مواد لازم |
---|
پودر ۱ بسته |
آرد سفید ۱.۵ لیوان |
شکر ۱ لیوان |
تخم مرغ ۳ عدد |
شیر ۱ لیوان |
روغن مایع ۱ لیوان |
وانیل ۱ قاشق چای خوری |
بیکینگ پودر ۱ قاشق غذا خوری |
پودر کاکائو ۲ قاشق غذا خوری |
مرحله 1 | ابتدا شکر ، روغن مایع ، شیر و یک قاشق از پودر کاکائو رو با هم مخلوط و حدود 2 دقیقه با همزن میزنیم ، سپس پودر کرم شکلاتی رو « بدون سس موجود در پاکت » به مواد اضافه و دوباره میزنیم تا سس یکدستی به دست بیاد . |
مرحله 2 | یک لیوان از سس را برداشته وکنار میذاریم ، تخم مرغها رو به همراه وانیل به مواد اضافه و هر تخم مرغ رو حدود 1 دقیقه هم میزنیم . |
مرحله 3 | آرد ، بکینگ پودر و یک قاشق باقی مونده از پودر کاکائو رو سه بار الک کرده و در دومرحله به مواد اضافه میکنیم و با دور کند همزن فقط در حد مخلوط شدن میزنیم . |
مرحله 4 | مواد رو در قالب چرب شده و آرد پاشی شده ریخته ودر فر از قبل گرم شده با دمای 175 درجه سانتی گراد طبقه وسط به مدت 35 تا 40 دقیقه قرار میدهیم . |
مرحله 5 | بعد از اینکه کیک رو از فر بیرون آوردیم با خلال دندون چند تا سوراخ روی کیک ایجاد میکنیم و یک لیوان سس رو روی کیک میریزیم و میذاریم خنک بشه . |