زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۸ نفر |
مواد لازم |
---|
تخم مرغ ۲ عدد |
شکر قهوه ای ۱/۱/۴ فنجان |
کره ۱/۲ فنجان |
پودر میخک ۱/۲ قاشق چای خوری |
دارچین ۱ قاشق چای خوری |
نمک ۱/۲ قاشق چای خوری |
جوش شیرین ۱/۲ قاشق چای خوری |
بیکینگ پودر ۱/۱/۲ قاشق چای خوری |
آرد ۲ فنجان |
پوره کدو حلوایی ۱ فنجان |
عصاره وانیل ۱ قاشق چای خوری |
پودر شکر ۱ فنجان |
شیر ۱-۲ قاشق سوپ خوری |
دارچین ۱/۲ قاشق چای خوری |
جوز ۱/۴ قاشق چای خوری |
مرحله 1 | فر را از قبل با دمای 350 درجه فارنهایت (177 درجه سانتی گراد)داغ کنید. داخل یک قالب توخالی دالبری را با کره چرب کنید. |
مرحله 2 | آرد، بکینگ پودر، جوش شیرین، نمک و دارچین و میخک را با هم مخلوط و الک کنید. |
مرحله 3 | در یک مخلوط کن کره را با شکر قهوه ای 3 دقیقه با سرعت نسبتاً پایین بزنید و مخلوط کنید. تخم مرغ ها، پوره کدو حلوایی و عصاره وانیل را اضافه کنید و با سرعت پایین خوب بزنید. |
مرحله 4 | در حالیکه مخلوط کن با کمترین سرعت کار می کند، مواد خشک را کم کم اضافه کنید تا کاملاً ترکیب شوند. خمیر را داخل قالب توخالی که آماده کرده اید بریزید و به آرامی آن را یکدست صاف کنید. |
مرحله 5 | 40 تا 50 دقیقه تا زمانی که کاملاً بپزد در فر بگذارید. اجازه دهید کاملاً خنک شود |
مرحله 6 | زمانی که کیک خنک شد، مواد رویه را با هم بزنید. کیک قالبی را که از قالب بیرون آورده اید روی یک توری خنک کننده که روی یک سینی پوشیده شده با کاغذ مومی قرار دارد بگذارید. |
مرحله 7 | مواد رویه را قطره قطره روی آن بریزید. بگذارید قبل از سرو کردن 30 دقیقه بماند و خشک شود. |