سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



کیک کیک کدو حلوایی

کیک کدو حلوایی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۸ نفر
مواد لازم
تخم مرغ ۲ عدد
شکر قهوه ای ۱/۱/۴ فنجان
کره ۱/۲ فنجان
پودر میخک ۱/۲ قاشق چای خوری
دارچین ۱ قاشق چای خوری
نمک ۱/۲ قاشق چای خوری
جوش شیرین ۱/۲ قاشق چای خوری
بیکینگ پودر ۱/۱/۲ قاشق چای خوری
آرد ۲ فنجان
پوره کدو حلوایی ۱ فنجان
عصاره وانیل ۱ قاشق چای خوری
پودر شکر ۱ فنجان
شیر ۱-۲ قاشق سوپ خوری
دارچین ۱/۲ قاشق چای خوری
جوز ۱/۴ قاشق چای خوری
کیک کدو حلوایی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت کیک کدو حلوایی
روش ساخت
مرحله 1فر را از قبل با دمای 350 درجه فارنهایت (177 درجه سانتی گراد)‌داغ کنید. داخل یک قالب توخالی دالبری را با کره چرب کنید.
مرحله 2آرد، بکینگ پودر، جوش شیرین، نمک و دارچین و میخک را با هم مخلوط و الک کنید.
مرحله 3در یک مخلوط کن کره را با شکر قهوه ای 3 دقیقه با سرعت نسبتاً پایین بزنید و مخلوط کنید. تخم مرغ ها، پوره کدو حلوایی و عصاره وانیل را اضافه کنید و با سرعت پایین خوب بزنید.
مرحله 4در حالیکه مخلوط کن با کمترین سرعت کار می کند، مواد خشک را کم کم اضافه کنید تا کاملاً ترکیب شوند. خمیر را داخل قالب توخالی که آماده کرده اید بریزید و به آرامی آن را یکدست صاف کنید.
مرحله 540 تا 50 دقیقه تا زمانی که کاملاً بپزد در فر بگذارید. اجازه دهید کاملاً خنک شود
مرحله 6زمانی که کیک خنک شد، مواد رویه را با هم بزنید. کیک قالبی را که از قالب بیرون آورده اید روی یک توری خنک کننده که روی یک سینی پوشیده شده با کاغذ مومی قرار دارد بگذارید.
مرحله 7مواد رویه را قطره قطره روی آن بریزید. بگذارید قبل از سرو کردن 30 دقیقه بماند و خشک شود.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین