زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۱۰ نفر |
مواد لازم |
---|
آرد ۱/۳ پیمانه |
تخم مرغ ۱ عدد |
شکر ۲/۳ پیمانه |
شیر ۳ پیمانه |
وانیل ۱/۸ قاشق چای خوری |
کره ۱ قاشق سوپ خوری |
تخم مرغ ۳ عدد |
شکر ۱ پیمانه |
وانیل ۱/۸ قاشق چای خوری |
روغن مایع ۱ پیمانه |
ماست ۱/۲ پیمانه |
آب ۱/۳ پیمانه |
آرد ۲.۵ پیمانه |
بیکینگ پودر ۲ قاشق مربا خوری |
پودر کاکائو ۳ قاشق سوپ خوری |
مرحله 1 | ابتدا مواد اولیه کرم به جز کره را باهم مخلوط کرده وروی حرارت متوسط قرار میدهیم ومرتب هم میزنیم.وقتی کرم از کف ظرف خودشو جدا کرد کره را اضافه میکنیم وهم میزنیم. |
مرحله 2 | بعداز اضافه کردن کره ،کرم را از روی حرارت برمیداریم وقتی کاملا خنک شد درون قیف یکبار مصرف میریزیم.(در این فاصله چندبار هم بزنید تا روی نبندد) |
مرحله 3 | فر را با ۱۸۰ درجه سانتیگراد از یک ربع قبل گرم میکنیم.قالب مناسب را چرب وآرد پاشی میکنیم .مواد خشک را مخلوط وسه بار الک میکنیم. |
مرحله 4 | تخم مرغ وشکر ووانیل را با دورتند همزن میزنیم تا کرم رنگ وکشدار شود. |
مرحله 5 | روغن مایع را اضافه وهم میزنیم.آب ولرم را با ماست مخلوط کرده وبه مایه کیک اضافه میکنیم |
مرحله 6 | مواد خشک را طی سه مرحله اضافه وبصورت دورانی مخلوط میکنیم ودر آخر ده ثانیه بادورکند همزن میزنیم. |
مرحله 7 | مقداری از مایه را درون قالب ریخته وکرم را روی آن میریزیم(کرم باید وسط قرار گیرد) وبعد بقیه مواد را میریزیم.درون فر قرار میدهیم |