زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۶ نفر |
مواد لازم |
---|
آرد ۲ پیمانه |
تخم مرغ ۶ عدد |
شکر ۱.۵ پیمانه |
شیر ۱ پیمانه |
روغن مایع ۱ پیمانه |
بیکینگ پودر ۱ قاشق مربا خوری |
پودر وانیل ۱/۲ قاشق چای خوری |
نمکنوک قاشق چای خوری |
جوش شیرین ۱/۲ قاشق مربا خوری |
پودر کاکائو ۲/۳ پیمانه |
لبو ۲ عدد |
شیر ۲/۳ پیمانه |
پودر قند ۱/۲ پیمانه |
خامه فرم گرفته ۳ پیمانه |
شکلاتبه مقدار لازم |
مرحله 1 | ابتدا فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. قالب گرد 24 یا 26 سانتیمتری را با کاغذ روغنی بپوشانید و کنار بگذارید. |
مرحله 2 | آرد، بیکینگ پودر، پودر کاکائو، جوش شیرین و نمک را در ظرفی با هم مخلوط کرده و 3 بار الک کنید. زرده و سفیده تخم مرغ ها را از هم جدا کنید. کارتان را با سفیده ها شروع کنید. آنها را با همزن برقی آن قدر بزنید تا سبک شوند و وقتی ظرف را برمی گردانید، از داخل ظرف بیرون نریزند. سفیده های زده شده را داخل یخچال قرار دهید. |
مرحله 3 | شکر را به زرده ها اضافه کنید و با همزن برقی خوب با هم مخلوط کنید. روغن مایع و سپس شیر را به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط یکدست شود. سفیده ها را به مواد اضافه کنید. در این مرحله دیگر نیازی به همزن برقی ندارید. مواد را با لیسک و به آرامی با هم مخلوط کنید. در مرحله آخر مخلوط آرد را اضافه کرده و به آرامی هم بزنید تا مایه کیک آماده شود. |
مرحله 4 | مایه کیک را داخل قالب بریزید و به مدت 45-35 دقیقه داخل قرار دهید تا کیک بپزد. بعد از آن که کیک آماده شد، آن را از فر خارج کرده و بگذارید تا خنک شود. سپس به آرامی از قالب جدا کنید. کمی صبر کنید تا کیک کاملا سرد شود |
مرحله 5 | در این میان رویه کیک را آماده کنید. لبوها را بپزید، سپس پوستشان را بگیرید و آنها را خرد کنید. تکه های لبو را همراه با شیر داخل مخلوطکن بریزید تا نرم و پوره ای شکل شوند. خامه، پودر قند و رنگ قرمز را با همزن برقی خوب بزنید، سپس پوره را اضافه کرده و به مخلوط کردن ادامه دهید تا خامه قرمز رنگی به وجود بیاید. |
مرحله 6 | وقتی کیک خوب خنک شد، آن را از وسط نصف کنید و مقداری خامه روی یکی از آنها بمالید. بعد قسمت دیگر را روی آن قرار دهید. کیک را با بقیه خامه کاملا بپوشانید. در نهایت کیک را با تکههای شکلات تزیین کنید. |