زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۶ نفر |
مواد لازم |
---|
آرد سفید ۱ پیمانه |
شکر ۲/۳ پیمانه |
کدو حلوایی ۱ پیمانه |
روغن مایع ۱/۴ پیمانه |
شیر ۱/۴ پیمانه |
گلاب ۲ قاشق غذا خوری |
زعفران دم کرده ۱ قاشق غذا خوری |
بیکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری |
پودر دارچین ۱ قاشق چای خوری |
تخم مرغ ۲ عدد |
مرحله 1 | ابتدا تخم مرغ را به همراه شکر و پودر دارچین و هل درون ظرف گودی ریخته با همزن دستی یا برقی تا زمانی که پف کرده و کرم رنگ شوند میزنیم. |
مرحله 2 | سپس روغن ، شیر(آب ولرم) ،زعفران (اختیاری)،گلاب و پوره کدو حلوایی را افزوده و در حد مخلوط و یکدست شدن مواد را هم میزنیم. |
مرحله 3 | حالا آرد و بکینگ پودر را که از قبل دو تا سه بار الک نموده ایم را در چند مرحله و کم کم به مواد فوق افزوده و بصورت دَوَرانی(فولد کردن) هم میزنیم تا پف مواد نخوابد. |
مرحله 4 | برای اینکه کیک به قالب نچسبد و بعد از پخت به راحتی از آن خارج شود. 1قاشق غذاخوری آرد را با 1قاشق چایخوری روغن مایع یا جامد مخلوط کرده و به کمک فرچه به کف و اطراف قالب میمالیم. |
مرحله 5 | حالا مواد را داخل قالب مورد نظر ریخته و در فری که از 15دقیقه قبل گرم کرده ایم در طبقه وسط و دمای 180درجه به مدت 40دقیقه میگذاریم. |
مرحله 6 | بعد از این مدت کیک را با کمک خلال دندان چک کرده و اگر چیزی به آن نچسبید و تمییز بیرون آمد کیک آماده است.برای طلایی شدن روی کیک 5الی 10دقیقه گریل بالا را روشن کرده و سپس خاموش و بعد از خنک شدن در ظرف سرو برگردانده و با مواد دلخواه مثل پودر نارگیل ،پودر پسته،سس شکلاتی،ترافل و... تزیین مینماییم. نوش جان |