زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۱۰ نفر |
مواد لازم |
---|
تخم مرغ ۴ عدد |
شکر ۱ لیوان |
وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری |
روغن مایع ۱/۲ لیوان |
شیر ۱ لیوان |
آرد ۲ لیوان |
بیکینگ پودر ۲ قاشق چای خوری |
کاپوچینو ۲ بسته |
گاناش0 |
خامه ۱۰۰ گرم |
شکلات ۱۰۰ گرم |
پودر نسکافه ۱ قاشق غذا خوری |
مرحله 1 | ابتدا زرده و سفیده تخم مرغها را جدا کرده سفیده را زده وقتی کمی کف کرد 1/2شکر را کم کم اضافه کرده تا کاملا فرم بگیرد. در ظرفی دیگر زرده ها را با وانیل و نصف دیگر شکر با همزن زده تا کاملا کرم رنگ شود و حجم آن دوبرابر شود،روغن وشیر را اضافه کرده و باز با همزن میزنیم. |
مرحله 2 | در این مرحله پودر کاپوچینو را اضافه کرده«بهتر است از کاپوچینوی مارک گوددی یا توروبیکا استفاده کنید»دوباره با همزن زده ،آرد و بکینگ پودر را با هم سه بار الک کرده و در سه مرحله به زرده اضافه کرده وبا لیسک به صورت دورانی مخلوط میکنیم |
مرحله 3 | در آخر سفیده را به مواد قبل اضافه کرده و باز با لیسک به صورت دورانی مخلوط کرده مایه را در قالب چرب شده ریخته و در فر 180درجه به مدت 40،دقیقه یا تا زمانی که تستر را داخل کیک زدید و چیزی از کیک به تستر نچسبید قرار داده |
مرحله 4 | برای درست کردن گاناش: خامه را روی حرارت قرار داده وقتی اطرافش حباب زد شکلات خرد شده را افزوده به همراه نسکافه وقتی مواد یکدست شد صبر کرده تا مواد کمی از حرارت بیفتد سپس روی کیک سرد شده ریخته ونوش جان کنید |