زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۱۰ نفر |
مواد لازم |
---|
آرد ۲ پیمانه |
شکر ۱ پیمانه |
تخم مرغ ۴ عدد |
بیکینگ پودر ۱.۵ قاشق غذا خوری |
ماست ۳/۴ پیمانه |
وانیل ۱/۲ قاشق چای خوری |
روغن ۳/۴ پیمانه |
پودر کاکائو ۱ قاشق غذا خوری |
مواد لازم برای کرم0 |
پودر کاسترد ۴ قاشق غذاخوری سرخالی |
شکر ۴ قاشق غذا خوری |
آب ۱.۵ پیمانه |
پودر کرم کارامل ۱ بسته |
مرحله 1 | تخم مرغ،شکر و وانیل را به همزن می زنیم تا کرمی شکل شود.روغن و ماست را اضافه می کنیم و با همزن فقط در حد مخلوط شدن هم می زنیم. |
مرحله 2 | آرد و بکینگ پودر را که قبلا یک بار الک کرده ایم به مواد اضافه می کنیم و هم می زنیم.به اندازه ۳ قاشق از مایه کیک را برمی داریم و بهش پودر کاکائو اضافه می کنیم و با قاشق خوب هم میزنیم. |
مرحله 3 | مایه کیک را در قالب ۲۰در ۳۰ سانت که قبلا چرب کرده ایم و کف قالب کاغذ روغنی گذاشته ایم،می ریزیم و بعد مایه شکلاتی را با قاشق یکی در میان روی مایه وانیلی می ریزیم و با نوک چاقو یا خلال بهش حالت دالبر یا مارپیچی می دهیم،زیاد فشار ندهید،فقط سطح کیک با مایه شکلاتی قاطی بشه قشنگتره. |
مرحله 4 | بعد قالب کیک را درون فری که از قبل با دمای۱۷۵درجه گرم کرده ایم،به مدت ۴۵ دقیقه الی یک ساعت قرار می دهیم.بعد از گذشت نیم ساعت پخت کیک را چک کنید،یک خلال را وارد کیک کنید اگر نچسبید،کیک پخته.بعد کیک را بگذارید تا کاملا سرد شود |
مرحله 5 | برای تهیه مواد کرم،اول پودر کاسترد و شیر را درون یک قابلمه کوچک که بهتره از جنس تفلون باشه بریزید و هم بزنید تا کاملا پودر کاسترد در شیر حل شود،بعد روی حرارت ملایم قرار بدهید . |
مرحله 6 | بعد پود کرم کارامل را اضافه کنید و دوباره هم بزنید و در آخر شکر را بریزید،در این مرحله شیرینی کرم را تست کنید،اگر دوست داشتید میزان شکر را کمتر یا بیشتر کنید،این به ذائقه شما بستگی دارد. |
مرحله 7 | بعد مرتب هم بزنید تا ته نگیرد،تا وقتی که تقریبا به غلظت عسل برسد،البته مقداری آبکی تر از عسل.سپس شعله را خاموش کنید.حالا مواد کرم را روی کیکی که کنار گذاشته بودیم و سرد شده بود میریزیم و کیک را درون یخچال میگذاریم تا مواد کرم سفت شود . نووووووش جاااااان. |