زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۸ نفر |
مواد لازم |
---|
آرد ۳۰۰ گرم |
شکر ۱۵۰ گرم |
تخم مرغ ۴ عدد |
روغن مایع ۱ پیمانه |
پودر ژله ۱ بسته |
آب پرتقال ۲/۳ پیمانه |
بیکینگ پودر ۱ قاشق مربا خوری |
نمک ۱ پنس |
مرحله 1 | ابتدا قالب دلخواه را با کره چرب و آردپاشی کنید و آرد اضافه را بتکانید. فر را با دمای 180 روشن کنید. |
مرحله 2 | تخم مرغ و شکر را برای 5 دقیقه بزنید تا کاملا حجیم و کرم رنگ شود ، سپس روغن را اضافه و مخلوط کنید. |
مرحله 3 | آرد و بکینگ پودر و نمک را سه بار الک کنید سپس پودر ژله را نیز با آنها مخلوط کنید.مواد خشک را همراه با آبمیوه یا آب به تخم مرغ افزوده و با لیسک مخلوط کنید. |
مرحله 4 | مواد را داخل قالب ریخته و برای 45 تا 55 دقیقه داخل فر از قبل گرم شده بپزید.بعد از خنک شدن از قالب خارج کرده و تزیین و سرو کنید. |