سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



کیک کیک ژله ای

کیک ژله ای
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۱۰ نفر
مواد لازم
باتر کرمبه مقدار لازم
توت فرنگی ۵۰۰ گرم
خامه‏ ۲۲۰ گرم
پودر ژله ۲ بسته
تخم مرغ ۶ عدد
شکر ۱ لیوان
آرد ۱ لیوان
کیک ژله ای
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت کیک ژله ای
روش ساخت
مرحله 1پودر ژله را داخل کاسه ای بریزید و با 2 لیوان آب جوش مخلوط کنید ، هم بزنید تا شفاف شود سپس 1 لیوان اب سرد اضافه کنید و کناری قرار دهید ( در این دستور برای حل کردن ژله فقط از 1 لیوان آب سرد استفاده شده است تا ژله بافت سفت تری داشته باشد ).
مرحله 2تخم مرغ ها را داخل کاسه ای بریزید و شکر را اضافه کنید
مرحله 3با سرعت بالای همزن 10 دقیقه بزنید تا مایه بافتی کشدار پیدا کند و حجم مواد بیشتر شود.
مرحله 4آرد را کم کم به مواد اضافه کنید
مرحله 5و با قاشق هم بزنید تا مایه کیک یکدست شود
مرحله 6 داخل قالب کیک کاغذ روغنی قرار دهید
مرحله 7و مایه کیک را داخل قالب بریزید سپس در فر با دمای 170 درجه سانتیگراد به مدت 20 دقیقه بگذارید تا کیک بپزد.
مرحله 8پس از پخت قالب کیک را از فر خارج کنید ، اجازه دهید کیک خنک شود
مرحله 9سپس کیک را از قالب خارج کنید و به 2 قسمت برش بزنید و کناری قرار دهید تا خوب سرد شود.
مرحله 10توت فرنگی ها را از وسط به دو قسمت تقسیم کنید ، نصف کیک را داخل ظرف یا قالب قرار دهید و دیواره های قالب را با توت فرنگی های نصف شده تزیین کنید.
مرحله 11220 گرم خامه فرم گرفته را با مایه ژله ای که از قبل آماده کرده اید مخلوط کنید و با همزن بزنید تا به بافتی ضخیم و یکدست برسید
مرحله 12سپس داخل قالب را با خامه ژله ای پر کنید و لایه دوم کیک را روی آن قرار دهید.
مرحله 13قالب کیک را حدود 4 ساعت داخل یخچال قرار دهید سپس با باتر کرم تزیین و سرو کنید ( برای طعم و مزه عالی پیشنهاد میشود کیک ژله ای 12 ساعت داخل یخچال بماند تا خوب سرد و سفت شود ).
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین