زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۸ نفر |
مواد لازم |
---|
تخم مرغ ۶ عدد |
شکر ۱ لیوان |
آرد ۱ لیوان |
خامه ۱ لیوان |
پودر قند ۳/۴ لیوان |
پنیر خامه ای ۲۰۰ گرم |
میوهبه مقدار لازم |
مرحله 1 | ابتدا فر را روی دمای 180درجه تنظیم کرده و ان را روشن کنید تا داغ شود. |
مرحله 2 | تخم مرغ ها و شکر را مخلوط کرده و به خوبی بزنید تا حجم بگیرد. |
مرحله 3 | آرد را 2بار الک کرده و سپس کم کم روی مواد الک کنید و با لیسک هم بزنید. |
مرحله 4 | طوری که مواد را فقط روی هم تا کنید و آنها را به صورت دورانی مخلوط کنید. |
مرحله 5 | قالب کیک را چرب کرده یا کاغذ روغنی بیندازید سپس مواد را داخل قالب بریزید و داخل فری که از قبل روشن کرده اید و گرم شده است به مدت 20 تا 30 دقیقه قرار دهید. |
مرحله 6 | پس از پخت اجازه دهید کیک خنک شود سپس آن را به 2قسمت تقسیم کنید(با این مواد میتوانید 2عدد کیک که در مجموع 4قطعه میشود تهیه کنید). |
مرحله 7 | پنیر خامه ای و پودر قند را داخل کاسه ای بریزید و 1 دقیقه با همزن بزنید تا مواد مخلوط شوند. |
مرحله 8 | سپس خامه را اضافه کنید و 3 دقیقه بزنید تا کرم کیک یکدست و سبک شود. |
مرحله 9 | میوه های دلخواه خود را به صورتحلقه های نازک برش بزنید. |
مرحله 10 | روی هر لایه کیک مقداری کرم خامه ای بزنید. |
مرحله 11 | حلقه های میوه را روی آن قرار دهید |
مرحله 12 | لایه های کیک را به همین صورت با کرم خامه ای و لایه های میوه پوشش دهید. |
مرحله 13 | پس از چیدن لایه ها با باقی مانده کرم خامه ای سطح کیک را پوشش دهید |
مرحله 14 | سپس با میوه های مختلف کیک را تزیین کنید ، کیک را داخل یخچال قرار دهید تا سرد شود. |