سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



کیک کیک چند میوه با خامه مخصوص

کیک چند میوه با خامه مخصوص
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۸ نفر
مواد لازم
تخم مرغ ۶ عدد
شکر ۱ لیوان
آرد ۱ لیوان
خامه‏ ۱ لیوان
پودر قند ۳/۴ لیوان
پنیر خامه ای ۲۰۰ گرم
میوهبه مقدار لازم
کیک چند میوه با خامه مخصوص
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت کیک چند میوه با خامه مخصوص
روش ساخت
مرحله 1ابتدا فر را روی دمای 180درجه تنظیم کرده و ان را روشن کنید تا داغ شود.
مرحله 2تخم مرغ ها و شکر را مخلوط کرده و به خوبی بزنید تا حجم بگیرد.
مرحله 3آرد را 2بار الک کرده و سپس کم کم روی مواد الک کنید و با لیسک هم بزنید.
مرحله 4طوری که مواد را فقط روی هم تا کنید و آنها را به صورت دورانی مخلوط کنید.
مرحله 5قالب کیک را چرب کرده یا کاغذ روغنی بیندازید سپس مواد را داخل قالب بریزید و داخل فری که از قبل روشن کرده اید و گرم شده است به مدت 20 تا 30 دقیقه قرار دهید.
مرحله 6پس از پخت اجازه دهید کیک خنک شود سپس آن را به 2قسمت تقسیم کنید(با این مواد میتوانید 2عدد کیک که در مجموع 4قطعه میشود تهیه کنید).
مرحله 7پنیر خامه ای و پودر قند را داخل کاسه ای بریزید و 1 دقیقه با همزن بزنید تا مواد مخلوط شوند.
مرحله 8سپس خامه را اضافه کنید و 3 دقیقه بزنید تا کرم کیک یکدست و سبک شود.
مرحله 9میوه های دلخواه خود را به صورتحلقه های نازک برش بزنید.
مرحله 10روی هر لایه کیک مقداری کرم خامه ای بزنید.
مرحله 11حلقه های میوه را روی آن قرار دهید
مرحله 12لایه های کیک را به همین صورت با کرم خامه ای و لایه های میوه پوشش دهید.
مرحله 13پس از چیدن لایه ها با باقی مانده کرم خامه ای سطح کیک را پوشش دهید
مرحله 14سپس با میوه های مختلف کیک را تزیین کنید ، کیک را داخل یخچال قرار دهید تا سرد شود.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین