زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۱۰ نفر |
مواد لازم |
---|
تخم مرغ ۴ عدد |
آرد سفید ۱.۵ پیمانه |
شکر ۱ پیمانه |
چای ۱ پیمانه |
روغن مایع ۱/۲ پیمانه |
بیکینگ پودر ۱ قاشق مربا خوری |
پودر کاکائو ۳ قاشق غذا خوری |
وانیل ۱/۴ قاشق غذا خوری |
نمک ۱ پنس |
مرحله 1 | ابتدا آرد سفید، پودر کاکائو ،نمک و بکینگ پودر رو باهم مخلوط کرده و سه مرتبه الک کنید . |
مرحله 2 | تخم مرغ به دمای محیط رسیده رو به همراه وانیل با دور تند همزن برقی به مدت ۵دقیقه بزنید . |
مرحله 3 | چای گرم رو یکمرتبه به مواد اضافه کنید و ۳۰ثانیه باهمزن بزنید .روغن مایع رو اضافه کنید و ۱۰ثانیه باهمزن بزنید نه بیشتر . |
مرحله 4 | مواد خشک الک شده رو طی سه مرحله اضافه کنید و بالیسک مخلوط. کنید ،ممکنه مواد کمی گلوله شود ،به وسیله لیسک مواد رو به بدنه ظرف بزنید تا یکدست شود ولی از زیاد همزدن مواد خوداری کنید . |
مرحله 5 | مواد رو درون قالب که کاغذ روغنی انداختید بریزید و در فر از قبل گرم شده سردرجه ۱۸۰به مدت ۳۵تا ۴۰دقیقه ممکنه زمان پخت بیشتر یا کمتر باشه ،چون دمای فرها باهم فرق میکنند ...فقط ۲۰دقیقه اول در فر رو باز نکنید . |
مرحله 6 | بعد از پخت بزارید کیک از حرارت بیوفته بعد با گاناش یا خامه تزیین کنید .نوش جااااان |