زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۸ نفر |
مواد لازم |
---|
آرد ۲ پیمانه |
چای ۱/۲ پیمانه |
تخم مرغ ۴ عدد |
روغن مایع ۱/۲ پیمانه |
شکر ۱ پیمانه |
بیکینگ پودر ۲ قاشق مربا خوری |
وانیل ۱ قاشق مربا خوری |
پودر دارچین ۱ قاشق مربا خوری |
پودر کاکائو ۲ قاشق مربا خوری |
شکر ۴ قاشق غذا خوری |
مرحله 1 | ابتدا زرده و سفیده رو جدا کرده ،سفیده رو با همزن میزنیم تا یه کم کف کنه بعد 4 قاشق غذاخوری شکر بهش اضافه میکنیم و دوباره هم میزنیم تا خوب فرم بگیره ،بعد از اینکه فرم گرفت میذاریمش داخل یخچال. |
مرحله 2 | بعد زرده ها رو با شکر و وانیل خوب هم میزنیم تا کرم رنگ بشه بعد چای داغ رو قاشق قاشق اضافه میکنیم و همزمان میزنیم تا نبره، |
مرحله 3 | بعد آرد وبکینگ و پودر کاکائو و دارچین رو مخلوط کرده و دوبار الک میکنیم و در سه مرحله آرد رو اضافه میکنیم وبا لیسک یا دور کند همزن میزنیم تا مخلوط بشه ودر آخر سفیده رو کم کم به مواد اضافه میکنیم و دورانی با لیسک مخلوطش کرده ...... |
مرحله 4 | یه قابلمه بزرگ رو روی گاز قرار میدیم ودمکنی میذاریم تا گرم بشه مواد کیک رو داخل قالب میریزیم ،کف قابلمه رو یه چیزی مثل قالب شیرینی(کاتر) یا یک تکه سنگ صاف قرار میدیم تا قالب کیک بالا تر از کف قابلمه باشه بعد قالب کیک رو روی آن قرار میدیم و دمکنی میذاریم تا یک ساعت با حرارت کم، |
مرحله 5 | تو این فاصله اصلا در قابلمه رو نباید باز کنید بعد از یک ساعت شعله رو خاموش کرده وده دیقه بعدش درش میاریم کیک رو بعد از سرد شدن از قالب جدا میکنیم تا خوب خنک بشه . |