زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۸ نفر |
مواد لازم |
---|
تخم مرغ ۳ عدد |
شیر ۱/۲ پیمانه |
روغن ۱/۲ پیمانه |
شکر ۱ پیمانه |
آرد ۱.۵ پیمانه |
پودر کاکائو ۳ قاشق غذا خوری |
وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری |
بیکینگ پودر ۱ قاشق مربا خوری |
مواد لازم0 |
شیر ۱ پیمانه |
پودر نسکافه ۱ بسته |
شیر ۲ پیمانه |
شکر ۱/۳ پیمانه |
آرد ۱/۲ پیمانه |
وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری |
خامه صبحانه ۱/۲ پاکت |
مرحله 1 | برای تهیه کیک : تخم مرغ ها و شکر و وانیل رو با همزن ۵ دقیقه زدم و بعد روغن مایع و شیر رو اضافه کردم . آرد و بیکینگ پودر و پودر کاکائو رو هم الک کردم و مخلوط کردم و داخل مواد ریختم و با لیسک هم زدم . |
مرحله 2 | داخل قالب رو کمی چرب کردم (اندازه قالب من ۲۰ در ۳۰ هست) مواد رو داخلش ریختم و در فر که از یه ربع قبل روشن کرده بودم با دمای ۱۸۰ درجه ۴۵ دقیقه قرار دادم با خلال دندون پخت کیک رو چک کنید . |
مرحله 3 | کرم رویه کیک : شیر و آرد و شکر رو با هم ترکیب کردم و روی حرارت ملایم قرار دادم مدام هم زدم تا به غلظت برسه و اواخر کار کمی وانیل ریختم و از حرارت برداشتم . وقتی از گرمی کمی افتاد خامه رو یه کم با چنگال زدم که روان بشه و داخل مواد ریختم و خوب هم زدم تا ترکیب بشه . |
مرحله 4 | کیک که پخت همین که گرم هست حفره هایی ایجاد کردم و برای خیسوندن کیک من شیر ولرم و نسکافه (کافی میکس) رو با هم مخلوط کردم و ریختم . می تونین فقط از شیر گرم استفاده کنین می تونین داخلش کاکایو کمی شکر هم بریزین . |
مرحله 5 | من برای خیسوندن از یه لیوان شیر استفاده کردم میتونید یک و نیم لیوان بریزید اما اگه دوست ندارین خیلی خیس مرطوب بشه یه لیوان کافیه . |
مرحله 6 | بعد که جذب شد مواد کرمی رو روش ریختم و صاف کردم و پودر کاکائو روش الک کردم . داخل یخچال یه شب تا صبح بمونه و بعد سرو که خیلی خوشمزه هست و هر چی بیشتر بمونه خوشمزه تر میشه. |