سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



کیک کیک پوره سیب

کیک پوره سیب
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۴ نفر
مواد لازم
آرد ۲ پیمانه
تخم مرغ ۳ عدد
شکر ۱ پیمانه
روغن مایع ۳/۴ پیمانه
بیکینگ پودر ۲ قاشق مربا خوری
عصاره وانیل ۲-۳ قطره
سیب زرد ۴ عدد
شکر ۳ قاشق سوپ خوری
پودر دارچینبه مقدار لازم
کیک پوره سیب
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت کیک پوره سیب
روش ساخت
مرحله 1ابتدا ۲ عدد از سیب ها را پوست گرفته و هسته هاشو جدا میکنیم و سپس آنها را رنده کرده و در ظرف مناسب روی حرارت ملایم میگذاریم و ۳ ق س شکر اضافه میکنیم و اجازه میدیم که سیب ها با شکر بپزن و آب بندازن؛ من واسه طعم بهتر۲ تا پرتقال کوچیک رو آب گرفتم و بهش اضافه کردم؛
مرحله 2مث ی چاشنی خوشمزه عمل میکنه...وقتی که پوره آماده شد اجازه میدیم خنک بشه و سپس اونو پیمانه میکنیم؛حدود ۳/۴پیمانه پوره سیب برای کیک لازم هست؛
مرحله 3تخم مرغ و شکر و عصاره وانیل و پودر دارچین را در ظرف مناسب قرار داده و با دور متوسط همزن میزنیم تا حجمش۲برابر و رنگش کرم و کشدار بشه؛
مرحله 4سپس روغن مایع را میریزیم و ۱دور هم میزنیم و سپس پوره سیب را اضافه میکنیم و هم‌ میزنیم تا باهم مخلوط بشن.
مرحله 5۲عدد سیب باقیمانده را نیز پوست گرفته هسته هاشو جدا کرده و به صورت نگینی خرد میکنیم؛ سپس آرد را کم کم به مواد اضافه میکنیم و تا جایی که آرد گلوله نباشه هم میزنیم و در آخر سیب های خرد شده را می افزاییم‌ و با لیسک مخلوط میکنیم؛
مرحله 6کف قالب را مقدار خیلی کمی با برس چرب میکنیم و کاغذ روغنی میذاریم و مایه کیک را درون قالب میریزیم؛درون فر که از قبل گرم شده؛دمای۱۸۰؛به مدت ۴۵ تا ۵۰ دقیقه؛طبقه وسط.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین