زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
نان ۲ پیمانه |
شکر ۱ پیمانه |
پودر دارچین ۱ قاشق چای خوری |
بیکینگ پودر ۱.۵ قاشق چای خوری |
تخم مرغ ۳ عدد |
روغن مایع ۱۰ قاشق غذا خوری |
شیر ۱ پیمانه |
مرحله 1 | ابتدا پودر نان، پودر دارچین، بکینگ پودر رو با هم الک میکنیم و کنار میذاریم، بعد در یک ظرف بزرگ و گود تخممرغ ها رو میشکنیم و با همزن دستی میزنیم تا کاملاً باز بشن، شکر دانه ریز رو کم کم اضافه کرده و به هم زدن ادامه ميدیم روغن رو اضافه میکنیم وبه هم زدن ادامه ميدیم شیر و یا آب (ولرم )رو اضافه کرده و مخلوط میکنیم تا کاملاً یکنواخت بشن، |
مرحله 2 | حالا مواد خشک الک شده رو کم کم اضافه کرده و مخلوط میکنیم تا مایع کیک آماده بشه (دراین قسمت اگر مایع شما سفت بود یکی دو قاشق شیر و یا آب اضافه کنید و اگر خیلی شل بود 1قاشق پودر نان اضافه کنید، بستگی به خشک و نرم بودن پودر نان دارد،غلظت مایع کیک مثل کیک های معمولی باشه) |
مرحله 3 | قالب مورد نظر مون رو چرب و آرد پاشی میکنیم و یا کاغذ روغنی میندازیم و مایع رو داخل اون میریزیم ومیذاریم توی فری که از قبل به مدت 15دقیقه گرم شده با دمای 180 درجه بمدت 50دقیقه بپزد، در 40دقیقه ی اول به هیچ عنوان فر رو باز نکنید بعد از این مدت با خلال چوبی تست کنید اگر تمیز بود کیک پخته و اگر مایع چسبیده بود همان 50دقیقه مناسبه، |
مرحله 4 | در آخر گریل را یکی دو دقیقه روشن میکنیم تا روی کیک طلایی بشه بعد از پخت کامل، کیک رو از فر خارج کرده اجازه دهید تا کاملاً خنک شود بعد از قالب خارج کنیدو نوش جان کنید |