سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



کیک کیک پنیری ایتالیایی

کیک پنیری ایتالیایی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۱۰ نفر
مواد لازم
آرد ۱/۵ پیمانه
کره ۱۵۰ گرم
شکر ۳/۴ پیمانه
تخم مرغ ۳ عدد
بیکینگ پودر ۱ قاشق مربا خوری
ماست خامه ای ۱/۳ پیمانه
پودر کاکائو ۳ قاشق سوپ خوری
جوش شیرین ۱/۲ قاشق چای خوری
وانیل‏ ۱/۲ قاشق چای خوری
پنیر ماسکارپونه ۳۰۰ گرم
تخم مرغ ۲ عدد
شکر ۱/۳ پیمانه
وانیل‏ ۱/۳ قاشق چای خوری
خامه صبحانه ۲۰۰ گرم
آرد ۱/۳ پیمانه
تخم مرغ ۱ عدد
شیر ۴ پیمانه
شکر ۱/۲ پیمانه
خامه صبحانه ۲۰۰ گرم
شکلات ۱۰۰ گرم
شکلات سفید ۱۰۰ گرم
نشاسته گندم ۳ قاشق سوپ خوری
آب ۱/۳ پیمانه
ژلاتین ۱ قاشق سوپ خوری
کیک پنیری ایتالیایی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت کیک پنیری ایتالیایی
روش ساخت
مرحله 1
مرحله 2
مرحله 3کره به دمای محیط رسیده را با همزن بزنید تا باز شود سپس شکر را اضافه کنید و با همزن بزنید تا مواد پفی شود.
مرحله 4تخم مرغ ها و وانیل را به کره و شکر زده شده اضافه کنید و دودقیقه با همزن بزنید،سپس ماست را اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید.
مرحله 5مخلوط آرد را در دو مرحله به مواد اضافه کنید و با لیسک هم بزنید تا مواد یکدست شود. مواد کیک را به طور مساوی درون دو قیف بدون سر ماسوره بریزید و سر قیف را برش بزنید و مواد شکلاتی یک قیف را درون قالب قیف بزنید.
مرحله 6سپس مواد پنیری را روی مواد کیک قیف بزنید. قیف دوم مواد شکلاتی کیک را روی مواد پنیری قیف بزنید.روی مواد کیک را با لیسک صاف کنید و درون فر از قبل گرم شده با حرارت 180 درجه طبقه وسط به مدت 50 تا 55 قرار دهید.
مرحله 7بعد از پخت قالب را روی توری قرار دهید تا کاملا سرد شود.
مرحله 8
مرحله 9شکلات قهوه ای و سفید را جداگانه روی بخار آب قرار دهید تا آب شوند. شکر و تخم مرغ را با همزن بزنید تا پف کرده و کرم مانند شود.
مرحله 10آرد و نشاسته گندم(یا گل) را به شیر اضافه کرده و مخلوط کنید تا یکدست شوند، سپس خامه و مخلوط تخم مرغ و شکر را اضافه کرده و مخلوط کنید ، مواد را روی حرارت ملایم قرار دهید و مرتب هم بزنید تا مواد کاملا پخته و غلیظ شود.
مرحله 11مواد را از روی حرارت بردارید و بعد از اینکه از حرارت اولیه آن کم شد وانیل را اضافه کنید و مخلوط کنید، سپس ژلاتین آب شده را اضافه کرده و مخلوط کنید.
مرحله 12مواد را به طور مساوی تقسیم کنید و به یکی شکلات تیره اضافه کرده و با همزن بزنید تا مواد یکدست شود.به دیگری شکلات سفید آب شده اضافه کرده و با همزن بزنید تا یکدست شود.
مرحله 13روی کیک سرد شده به ترتیب یک سوم پیمانه مواد شکلاتی تیره بریزید و یک سوم پیمانه مواد شکلاتی سفید بریزید تا همه مواد تمام شود
مرحله 14وقتی همه مواد تموم شد با سیخ چوبی از مرکز به سمت دیواره های قالب بکشید سپس برعکس از دیواره های قالب به سمت مرکز بکشید تا طرح جناقی روی مواد ایجاد شود.(شبیه کیک زبرا، یا به سلیقه خودتون میتونید طرح دیگه ای روی مواد ایجاد کنید.)
مرحله 15کیک آماده را یک شب در یخچال قرار دهید تا مواد کاملا بسته شود.با کمک چاقوی تیز از اطراف کیک را از قالب جدا کرده و کمربند را از کیک جدا کنید و به ظرف سرو انتقال داده و به دلخواه تزئین کنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین