زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۸ نفر |
مواد لازم |
---|
آرد ۲ پیمانه |
کره ۱۰۰ گرم |
پنیر خامه ای ۲۰۰ گرم |
شکر ۱/۱/۳ پیمانه |
تخم مرغ ۴ عدد |
آبلیمو ۱ قاشق چای خوری |
بیکینگ پودر ۲ قاشق چای خوری |
وانیل ۱/۸ قاشق چای خوری |
مرحله 1 | ابتدا پنیر و کره و تخم مرغ ها رو یک ساعت قبل از آماده کردن کیک بیرون از یخچال قرار داده تا هم دما با محیط شود و آرد و بکینگ پودر رامخلوط کرده 3 بار الک میکنیم کنار میگذاریم |
مرحله 2 | کره و پنیر رو با همزن برقی هم میزنیم که مخلوط و یکدست شودسپس شکر رو اضافه کرده و با دور تند همزن هم میزنیم که مایه سفید رنگ شود.کمی زمان میبره پس صبور باشید. |
مرحله 3 | تخم مرغ ها رو یکی یکی افزوده و هر کدام رو که اضافه کردیم 1 تا 2 دقیقه با همزن میزنیم و سپس وانیل و آبلیمو اضافه میکنیم |
مرحله 4 | آرد را در 3 مرحله اضافه کرده و با همزن دستی در حد مخلوط شدن هم میزنیم |
مرحله 5 | مایه کیک رو در قالب ریخته و در فر از قبل گرم شده دمای180 به مدت 45 دقیقه قرار میدهیم |