سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



کیک کیک پنسه(چهار میوه)

کیک پنسه(چهار میوه)
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۸ نفر
مواد لازم
تخم مرغ ۴ عدد
شکر ۱ پیمانه
وانیل‏ ۱/۴ قاشق چای خوری
رنده پوست پرتقال ۱ قاشق غذا خوری
آب پرتقال ۱/۲ پیمانه
روغن مایع ۳/۴ پیمانه
هویج ۱ عدد
سیب ۱ عدد
پودر نارگیل ۱/۲ پیمانه
آرد ۲.۵ پیمانه
بیکینگ پودر ۲ قاشق چای خوری
نمک ۱ پنس
روغنبه مقدار لازم
کیک پنسه(چهار میوه)
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت کیک پنسه(چهار میوه)
روش ساخت
مرحله 1ابتدا فر را با حرارت180درجه سانتیگراد روشن کنید
مرحله 2آرد و بکینگ پودر و نمک را سه بار الک کنید،پودر نارگیل را با چنگال با آرد مخلوط کنید
مرحله 3تخم مرغ هم دمای محیط را با شکر به مدت 5 الی 6دقیقه بزنید بعد وانیل و رنده پوست پرتقال را اضافه یه دور بزنید.
مرحله 4روغن و آب پرتقال را اضافه کنید. دو دور با همزن بزنید بعد همزن رو کنار بذارید.
مرحله 5هویج و سیب رنده شده را به مواد اضافه با لیسک و به آرامی مخلوط کنید.
مرحله 6آرد را هم در سه مرحله اضافه و با لیسک دورانی و به آرامی مخلوط کنید
مرحله 7قالب را چرب و آرد پاشی کنید یا از روغن جدا کننده استفاده کنید
مرحله 8مواد را در قالب بریزید و در فر گرم شده به مدت 50تا60دقیقه بسته به فرتون بپزید.
مرحله 9بعد از40 دقیقه با خلال دندون تست کنید اگه بهش نچسبید آماده س...
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین