سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



کیک کیک پنسه(چهار میوه)

کیک پنسه(چهار میوه)
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۸ نفر
مواد لازم
تخم مرغ ۴ عدد
شکر ۱ پیمانه
وانیل‏ ۱/۴ قاشق چای خوری
رنده پوست پرتقال ۱ قاشق غذا خوری
آب پرتقال ۱/۲ پیمانه
روغن مایع ۳/۴ پیمانه
هویج ۱ عدد
سیب ۱ عدد
پودر نارگیل ۱/۲ پیمانه
آرد ۲.۵ پیمانه
بیکینگ پودر ۲ قاشق چای خوری
نمک ۱ پنس
روغنبه مقدار لازم
کیک پنسه(چهار میوه)
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت کیک پنسه(چهار میوه)
روش ساخت
مرحله 1ابتدا فر را با حرارت180درجه سانتیگراد روشن کنید
مرحله 2آرد و بکینگ پودر و نمک را سه بار الک کنید،پودر نارگیل را با چنگال با آرد مخلوط کنید
مرحله 3تخم مرغ هم دمای محیط را با شکر به مدت 5 الی 6دقیقه بزنید بعد وانیل و رنده پوست پرتقال را اضافه یه دور بزنید.
مرحله 4روغن و آب پرتقال را اضافه کنید. دو دور با همزن بزنید بعد همزن رو کنار بذارید.
مرحله 5هویج و سیب رنده شده را به مواد اضافه با لیسک و به آرامی مخلوط کنید.
مرحله 6آرد را هم در سه مرحله اضافه و با لیسک دورانی و به آرامی مخلوط کنید
مرحله 7قالب را چرب و آرد پاشی کنید یا از روغن جدا کننده استفاده کنید
مرحله 8مواد را در قالب بریزید و در فر گرم شده به مدت 50تا60دقیقه بسته به فرتون بپزید.
مرحله 9بعد از40 دقیقه با خلال دندون تست کنید اگه بهش نچسبید آماده س...
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین