زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
شکر ۱۰۰ گرم |
آرد ۱۰۰ گرم |
کره ۱۰۰ گرم |
بیکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری |
پودر پسته ۶۰ گرم |
تخم مرغ ۲ عدد |
شیر ۴ قاشق سوپ خوری |
پودر پستهبه مقدار لازم |
توت فرنگیبه مقدار لازم |
گل محمدیبه مقدار لازم |
رنگ خوراکیچند قطره |
مواد لازمبه مقدار لازم |
گلاب ۱ قاشق چای خوری |
پودر شکر ۱۰۰ گرم |
پودر وانیل ۱/۲ قاشق چای خوری |
پنیر ماسکارپونه ۱۲۵ گرم |
خامه فرم گرفته ۲۵۰ میلی لیتر |
مرحله 1 | فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید. برای آماده کردن کیک، آرد و بیکینگپودر را با هم مخلوط کرده و الک کنید، سپس پودر پسته را اضافه کرده و به همزدن ادامه دهید. در ظرف دیگری کره و شکر را با همزن برقی آنقدر بزنید تا نرم و یکدست شوند، سپس تخممرغ را دانه دانه اضافه کنید و بعد از هر تخممرغ، مواد را خوب با هم مخلوط کنید. در انتها شیر را اضافه کرده و به هم زدن ادامه دهید. در صورت تمایل رنگ خوراکی را هم در این مرحله اضافه کنید. |
مرحله 2 | قالب مورد نظرتان را با مقداری روغن چرب کنید. مقداری آرد هم داخل قالب بریزید. حالا مایه کیک را داخل قالب بریزید و پخش کنید. قالب را به مدت 40-35 دقیقه داخل فر قرار دهید تا کیک آماده شود. بعد از اینکه کیک آماده شد، قالب را از فر خارج کنید و بگذارید خنک شود، سپس کیک را از قالب درآورید و صبر کنید تا کاملا خنک شود. |
مرحله 3 | در این فاصله خامه کیک را آماده کنید. در ظرفی خامه فرمگرفته، پنیر، پودر شکر، پودر وانیل و گلاب را بریزید به مدت 3 دقیقه با همزن خوب آنها را مخلوط کنید. خامه حاصل را به مدت 2 ساعت داخل یخچال قرار دهید. |
مرحله 4 | بعد از زمان ذکرشده کیک را آماده کنید. یک لایه نازک از روی کیک را با چاقو برش بزنید و آن را داخل ظرفی پودر کنید و کنار بگذارید. کیک را از وسط نصف کنید. نیمی از آن را روی ظرف مورد نظرتان قرار دهید و روی آن را با خامه بپوشانید، سپس لایه دیگر را روی آن قرار دهید. کیک را کاملا با خامه بپوشانید. کیک پودر شده و پودر پسته را هم روی آن بریزید. کیک را به مدت 20-15 دقیقه داخل یخچال قرار دهید. |
مرحله 5 | کیک را با تکههای توتفرنگی و گل محمدی تزئین و سرو کنید. |