زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۶ نفر |
مواد لازم |
---|
پسته ۳/۴ لیوان |
آرد ۱ لیوان |
بیکینگ پودر ۲ قاشق چای خوری |
پودر هل ۱ قاشق چای خوری |
نمک ۱/۴ قاشق چای خوری |
وانیل ۱ قاشق چای خوری |
شیر (پرچرب) ۱/۳ لیوان |
کره ۱/۳ لیوان |
شکر ۲/۳ لیوان |
تخم مرغ ۳ عدد |
آب پرتقال ۲ قاشق غذا خوری |
مرحله 1 | فر را تا دمای 175 درجه سانتی گراد گرم کنید. آب پرتقال را در آخر به مواد اضافه کنید و هم بزنید. |
مرحله 2 | قالب مورد نظرتان را کمی به کره آغشته کنید و یک عدد کاغذ روغنی داخل آن بیندازید. |
مرحله 3 | پسته ها را به کمک گوشکوب برقی یا غذا ساز به پودر تبدیل کنید. |
مرحله 4 | سپس آرد، بکینگ پودر، پودر هل و نمک را با آن مخلوط کنید. |
مرحله 5 | در یک کاسه کوچک شیر و وانیل را باهم مخلوط کنید. |
مرحله 6 | کره و شکر را نیز با سرعت متوسط در ظرفی دیگر خوب باهم هم بزنید. |
مرحله 7 | تخم مرغ ها را تک به تک به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید. |
مرحله 8 | سرعت مخلوط کردن را کم کنید و به ترتیب مخلوط آردی پسته و شیر را در چند مرحله و یکی در میان اضافه کنید طوری که آخرین مخلوطی که اضافه می کنید پودر پسته ای باشد. |
مرحله 9 | مواد را در قالب بریزید و به مدت 30 تا 40 دقیقه در فر قرار دهید تا کیک پخته شود و پس از فرو کردن چنگال در آن مواد به آن نچسبند. |
مرحله 10 | نکته: می توانید قبل از اینکه مواد را به قالب انتقال دهید کمی پسته ی خرد شده به آن اضافه کنید. |