سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



کیک کیک پسته ای

کیک پسته ای
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۶ نفر
مواد لازم
پسته ۳/۴ لیوان
آرد ۱ لیوان
بیکینگ پودر ۲ قاشق چای خوری
پودر هل ۱ قاشق چای خوری
نمک ۱/۴ قاشق چای خوری
وانیل‏ ۱ قاشق چای خوری
شیر (پرچرب) ۱/۳ لیوان
کره ۱/۳ لیوان
شکر ۲/۳ لیوان
تخم مرغ ۳ عدد
آب پرتقال ۲ قاشق غذا خوری
کیک پسته ای
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت کیک پسته ای
روش ساخت
مرحله 1فر را تا دمای 175 درجه سانتی گراد گرم کنید. آب پرتقال را در آخر به مواد اضافه کنید و هم بزنید.
مرحله 2قالب مورد نظرتان را کمی به کره آغشته کنید و یک عدد کاغذ روغنی داخل آن بیندازید.
مرحله 3پسته ها را به کمک گوشکوب برقی یا غذا ساز به پودر تبدیل کنید.
مرحله 4 سپس آرد، بکینگ پودر، پودر هل و نمک را با آن مخلوط کنید.
مرحله 5در یک کاسه کوچک شیر و وانیل را باهم مخلوط کنید.
مرحله 6کره و شکر را نیز با سرعت متوسط در ظرفی دیگر خوب باهم هم بزنید.
مرحله 7تخم مرغ ها را تک به تک به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید.
مرحله 8سرعت مخلوط کردن را کم کنید و به ترتیب مخلوط آردی پسته و شیر را در چند مرحله و یکی در میان اضافه کنید طوری که آخرین مخلوطی که اضافه می کنید پودر پسته ای باشد.
مرحله 9مواد را در قالب بریزید و به مدت 30 تا 40 دقیقه در فر قرار دهید تا کیک پخته شود و پس از فرو کردن چنگال در آن مواد به آن نچسبند.
مرحله 10نکته: می توانید قبل از اینکه مواد را به قالب انتقال دهید کمی پسته ی خرد شده به آن اضافه کنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین