زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۸ نفر |
مواد لازم |
---|
تخم مرغ ۴ عدد |
شکر ۱/۵ لیوان |
روغن ۱/۲ لیوان |
آرد ۲ لیوان |
بیکینگ پودر ۱/۲ قاشق غذا خوری |
آب پرتقال ۱/۲ لیوان |
رنده پوست پرتقال ۳ قاشق مربا خوری |
وانیلکمی |
مرحله 1 | میدونم که همتون میدونید اما بازم میگم که برای درست کردن کیک چند تا کار رو باید اول انجام بدید: اولی اش اینکه تمامی مواد به دمای محیط رسیده باشند. |
مرحله 2 | دوم اینکه فر رو حتما گرم کنید. سوم اینکه تمام مواد رو اندازه گرفته و دم دستتون بزارید. |
مرحله 3 | خوب برای شروع من تخم مرغها رو از یکساعت قبل گذاشتم بیرون یه پرتقال درشت رو خوب شستم. اول پوشتش رو رنده کردم. فقط حواستون باشه که قسمت سفید رنده نشه که کیک رو تلخ میکنه. بعد آب چندین پرتقال رو گرفتم. |
مرحله 4 | تخم مرغها و شکر و وانیل رو با همزن حسابی میزنیم تا حجیم و کرم رنگ بشه. |
مرحله 5 | بعد روغن اضافه اضافه میکنیم و باز میزنیم. بعد هم آرد و بکینگ پودر و نمک رو که سه بار الک کردیم بهش اضافه میکنیم و با قاشق و به صورت دورانی هم میزنیم |
مرحله 6 | و در آخر هم آب پرتقال رو در حد مخلوط شدن هم میزنیم+رنده پوست پرتقال . |
مرحله 7 | مواد رو داخل قالب که از قبل چرب کردیم میریزیم و میزاریم داخل فر 180 درجه ای. به مدت 40 دقیقه. البته این زمان بستگی به فرتون داره |
مرحله 8 | وقتی کیک رو خارج کردیم چند دقیقه صبر میکنیم بعد از قالب خارج میکنیم و میزاریم تا کاملا سرد بشه. |
مرحله 9 | سس پرتقال: |
مرحله 10 | برای درست کردن سس من باز هم از آب پرتقال طبیعی استفاده کردم که باعث شد یه ذره مزه ترشی داشته باشه. به نظر من این طعم با کیک که شیرین هست تناسب خوبی ایجاد کرد. شما اگر دوست ندارید از آبمیوه پرتقالی استفاده کنید. |
مرحله 11 | یک لیوان آب پرتقال رو با یک قاشق نشاسته و دو قاشق شکر روی حرارت میزاریم و مدام هم میزنیم تا به جوش بیاد و غلیظ بشه. |
مرحله 12 | نصف بسته ژله پرتقالی رو هم بهش اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم. تو این مرحله میتونیم خامه هم اضافه کنیم که من اینکار رو نکردم. اگر خامه بریزید رنگ سس پرتقالی تون کمرنگ میشه. |
مرحله 13 | زمان بدید تا سس حسابی سرد و نیم بند بشه و بعد روی کیک سرد بریزید. |