زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۶ نفر |
مواد لازم |
---|
تخم مرغ ۲ عدد |
شکر ۲/۳ پیمانه |
رنده پوست پرتقال ۱ قاشق غذا خوری |
روغن مایع ۱/۳ پیمانه |
شیر ۲/۳ پیمانه |
آرد ۱/۱/۳ پیمانه |
وانیل ۱/۲ قاشق چای خوری |
بیکینگ پودر ۲ قاشق چای خوری |
مرحله 1 | تخم مرغ و پوست پرتقال رنده شده و وانیل رو حدود ۴ دقیقه با دور تند همزن بزنید،که تخم مرغتون حساااابی کف کنه،بعد همینطور که همزن تخم مرغ رو میزنه کم کم شکر رو اضافه کنید ۳دقیقه دیگه بزنید، مایه باید پفکی باشه |
مرحله 2 | سرعت همزن رو کم کنید، حالا روغن مایع اضافه کنید و خیلی کم بزنید ، |
مرحله 3 | آب،آب پرتقال،یا شیر رو اضافه کنید و با همزن دستی آروم مخلوط کنید . |
مرحله 4 | حالا همزن رو کنار بذارید و یه همزن دستی بردارید،۱ و ۱/۳ پ آرد الک شده رو کم کم اضافه کنید،و آخر کار ۲ ق چ بکینگ پودر ،روی سطح مایه کیک بپاشید، |
مرحله 5 | یه دقیقه صبر کنید تا مایه پف کنه،بعد با یه سرعت ملایم مواد رو هم بزنید،توی فر با دمای ۱۸۰ درجه طبقه وسط،حدود۴۵ دقیقه برای پخت وقت میخواد. |