زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۱۰ نفر |
مواد لازم |
---|
تخم مرغ ۳ عدد |
شکر ۱ لیوان |
وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری |
رنده پوست پرتقال ۲ قاشق مربا خوری |
آب پرتقال ۳/۴ لیوان |
روغن مایع ۱/۲ لیوان |
آرد سفید ۲ لیوان |
بیکینگ پودر ۲ قاشق مربا خوری |
مرحله 1 | ابتدا فر را با حرارت 180درجه سانتیگراد روشن میکنیم قالب میان تهی را با کره چرب کرده وآرد پاشی میکنیم. |
مرحله 2 | در ظرفی تخم مرغها را به همراه وانیل و شکر با همزن خوب میزنیم تا رنگ مواد روشن شود و حجم آن حدودا 2تا3برابر شود بعد رنده پوست پرتقال را افزوده وباز با همزن میزنیم آب پرتقال را اضافه میکنیم دوباره کمی میزنیم |
مرحله 3 | در ظرفی دیگر اول بکینگ پودر و آرد را سه بار الک کرده سپس مخلوط آرد را با روغن مایع به تناوب در سه مرحله به مواد قبل اضافه کرده و با لیسک مخلوط میکنیم مواد را در قالب ریخته ودر فر قرار داده، بسته به دمای فر شما بین 30تا45 دقیقه زمان میبرد تا کیک بپزد. |
مرحله 4 | بعد از نیم ساعت کیک را با یک تستر مانند سیخ چوبی امتحان کنید اگر مواد به سیخ نچسبید کیک آماده شده در غیر این صورت به کیک زمان داده تا بپزد قالب را از فر خارج کرده کمی صبر کرده تا کیک خنک شود و سپس از قالب جدا میکنیم |
مرحله 5 | وقتی کیک کاملا سرد شد روی آن گاناش ریخته برای درست کردن گاناش از میزان برابر خامه وشکلات استفاده میکنیم .حدود 100گرم شکلات را روی بن ماری قرار داده تا کاملا ذوب شود بعد 100گرم خامه صبحانه را به آن اضافه کرده مخلوط میکنیم تا یکدست شود ، وقتی گاناش کمی از حرارت افتاد آن را روی کیک کاملا سرد شده میریزیم وکیک پرتقالی ما با سس گاناش آماده هست |