سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



کیک کیک پرتقالی با سس گاناش

کیک پرتقالی با سس گاناش
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۱۰ نفر
مواد لازم
تخم مرغ ۳ عدد
شکر ۱ لیوان
وانیل‏ ۱/۴ قاشق چای خوری
رنده پوست پرتقال ۲ قاشق مربا خوری
آب پرتقال ۳/۴ لیوان
روغن مایع ۱/۲ لیوان
آرد سفید ۲ لیوان
بیکینگ پودر ۲ قاشق مربا خوری
کیک پرتقالی با سس گاناش
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت کیک پرتقالی با سس گاناش
روش ساخت
مرحله 1ابتدا فر را با حرارت 180درجه سانتیگراد روشن میکنیم قالب میان تهی را با کره چرب کرده وآرد پاشی میکنیم.
مرحله 2در ظرفی تخم مرغها را به همراه وانیل و شکر با همزن خوب میزنیم تا رنگ مواد روشن شود و حجم آن حدودا 2تا3برابر شود بعد رنده پوست پرتقال را افزوده وباز با همزن میزنیم آب پرتقال را اضافه میکنیم دوباره کمی میزنیم
مرحله 3در ظرفی دیگر اول بکینگ پودر و آرد را سه بار الک کرده سپس مخلوط آرد را با روغن مایع به تناوب در سه مرحله به مواد قبل اضافه کرده و با لیسک مخلوط میکنیم مواد را در قالب ریخته ودر فر قرار داده، بسته به دمای فر شما بین 30تا45 دقیقه زمان میبرد تا کیک بپزد.
مرحله 4بعد از نیم ساعت کیک را با یک تستر مانند سیخ چوبی امتحان کنید اگر مواد به سیخ نچسبید کیک آماده شده در غیر این صورت به کیک زمان داده تا بپزد قالب را از فر خارج کرده کمی صبر کرده تا کیک خنک شود و سپس از قالب جدا میکنیم
مرحله 5وقتی کیک کاملا سرد شد روی آن گاناش ریخته برای درست کردن گاناش از میزان برابر خامه وشکلات استفاده میکنیم .حدود 100گرم شکلات را روی بن ماری قرار داده تا کاملا ذوب شود بعد 100گرم خامه صبحانه را به آن اضافه کرده مخلوط میکنیم تا یکدست شود ، وقتی گاناش کمی از حرارت افتاد آن را روی کیک کاملا سرد شده میریزیم وکیک پرتقالی ما با سس گاناش آماده هست
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین