سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



مافین و کاپ کیک پرتقالی با سس مخصوص

کیک پرتقالی با سس مخصوص
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۸ نفر
مواد لازم
آرد سفید ۲۷۰ گرم
بیکینگ پودر ۲ قاشق چای خوری
پودر نارگیل ۱۴۰ گرم
کره ۲۵۰ گرم
شکر ۲۲۰ گرم
تخم مرغ ۴ عدد
ماست پرچرب ۱۸۰ گرم
رنده پوست پرتقال ۲ قاشق سوپ خوری
شکر ۱۰۰ گرم
کره ۲۰ گرم
نشاسته ذرت ۱ قاشق سوپ خوری
آب پرتقال ۱ پیمانه
رنده پوست پرتقال ۱ قاشق سوپ خوری
کیک پرتقالی با سس مخصوص
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت کیک پرتقالی با سس مخصوص
روش ساخت
مرحله 1شکر و کره را با دور متوسط همزن برقی هم بزنید تا مواد کرمی و کاملا پوک شوند. تخم‌مرغها را دانه دانه اضافه کنید و خوب هم بزنید. بیکینگ پودر را داخل ماست بریزید و کنار بگذارید تا کمی پف کند.
مرحله 2حالا ماست، بیکینگ پودر و مواد خشک (آرد، و پودر نارگیل) را به نوبت به مواد تخم‌مرغی اضافه کنید و خوب هم بزنید. در انتها رنده پوست پرتقال اضافه کنید و هم بزنید.
مرحله 3قالبهای کیک را چرب کنید. مایه کیک را در قالبها بریزید طوری که فقط تا سه چهارم حجم قالب از مایه کیک پر شود. قالبها را داخل فر از قبل گرم شده با دمای 190 درجه سانتیگراد به مدت 40 دقیقه بگذارید تا کیکها بپزند.
مرحله 4کیکها را بعد از پخت از فر بیرون بیاورید و مدتی صبر کنید تا خنک شوند. سپس همه سطحشان را با سس پرتقال بپوشانید و با خلال پوست پرتقال شکری و شکلات تزیین کنید.
مرحله 5طرز تهیه سس پرتقالی مخصوص: آب پرتقال و شکر را روی حرارت بگذارید تا شکر خوب حل شود. نشاسته ذرت اضافه کنید و خوب هم بزنید تا سس غلیظ شود. در انتها حرارت را خیلی کم کرده و کره را اضافه کنید. سس را هم بزنید تا یکدست و آماده مصرف بشود.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین