زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۸ نفر |
مواد لازم |
---|
آرد سفید ۲۷۰ گرم |
بیکینگ پودر ۲ قاشق چای خوری |
پودر نارگیل ۱۴۰ گرم |
کره ۲۵۰ گرم |
شکر ۲۲۰ گرم |
تخم مرغ ۴ عدد |
ماست پرچرب ۱۸۰ گرم |
رنده پوست پرتقال ۲ قاشق سوپ خوری |
شکر ۱۰۰ گرم |
کره ۲۰ گرم |
نشاسته ذرت ۱ قاشق سوپ خوری |
آب پرتقال ۱ پیمانه |
رنده پوست پرتقال ۱ قاشق سوپ خوری |
مرحله 1 | شکر و کره را با دور متوسط همزن برقی هم بزنید تا مواد کرمی و کاملا پوک شوند. تخممرغها را دانه دانه اضافه کنید و خوب هم بزنید. بیکینگ پودر را داخل ماست بریزید و کنار بگذارید تا کمی پف کند. |
مرحله 2 | حالا ماست، بیکینگ پودر و مواد خشک (آرد، و پودر نارگیل) را به نوبت به مواد تخممرغی اضافه کنید و خوب هم بزنید. در انتها رنده پوست پرتقال اضافه کنید و هم بزنید. |
مرحله 3 | قالبهای کیک را چرب کنید. مایه کیک را در قالبها بریزید طوری که فقط تا سه چهارم حجم قالب از مایه کیک پر شود. قالبها را داخل فر از قبل گرم شده با دمای 190 درجه سانتیگراد به مدت 40 دقیقه بگذارید تا کیکها بپزند. |
مرحله 4 | کیکها را بعد از پخت از فر بیرون بیاورید و مدتی صبر کنید تا خنک شوند. سپس همه سطحشان را با سس پرتقال بپوشانید و با خلال پوست پرتقال شکری و شکلات تزیین کنید. |
مرحله 5 | طرز تهیه سس پرتقالی مخصوص: آب پرتقال و شکر را روی حرارت بگذارید تا شکر خوب حل شود. نشاسته ذرت اضافه کنید و خوب هم بزنید تا سس غلیظ شود. در انتها حرارت را خیلی کم کرده و کره را اضافه کنید. سس را هم بزنید تا یکدست و آماده مصرف بشود. |