سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



کیک کیک پرتقالی با رویه ی گاناش

کیک پرتقالی با رویه ی گاناش
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۶ نفر
مواد لازم
تخم مرغ ۳ عدد
آرد ۳ پیمانه
شکر ۱/۱/۲ پیمانه
روغن ۱/۲ پیمانه
پوست پرتقال ۲ قاشق غذا خوری
آب پرتقال ۱/۲ پیمانه
بیکینگ پودر ۲ قاشق چای خوری
شیر ۱/۲ پیمانه
کیک پرتقالی با رویه ی گاناش
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت کیک پرتقالی با رویه ی گاناش
روش ساخت
مرحله 1ابتدا تخم مرغی که به دمای محیط رسیده را زرده و سفیده اش را جدا میکنیم.
مرحله 2سفیده ها را با هم زن زده تا کامل فرم بگیرید و با کج نمودن ظرف سرازیر نشود .
مرحله 3شکر و زرده را باهم زن کامل زده تا کرم رنگ شود سپس روغن مایع و شیر را هم اضافه کرده هم میزنیم و بعد پوست رنده شده پرتقال و آب پرتقال را اضافه میکنیم وکامل مخلوط میکنیم.
مرحله 4حالا آرد و بکینیک پودر را که سه چهار ‌بار الک کرده ایم را کم کم به مایع آماده اضافه کرده وهم میزنیم.
مرحله 5 و در مرحله ی آخر سفیده تخم مرغ را اضافه کرده آهسته به صورت دورانی در یک جهت هم میزنیم .
مرحله 6مایع کیک را در قالبی که کف آن و دیواره اش را تا یک سانت چرب کرده ایم ریخته و در فر از قبل گرم شده با درجه حررات ۱۸۰ به مدت ۵۰ دقیقه قرار میدهیم.
مرحله 7بعد پخت تا ده دقیقه کیک داخل فر بماند بعد خارج شود. این کیک طعم وعطر عالی دارد .
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین