سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



کیک کیک پرتقال با کرم

کیک پرتقال با کرم
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۶ نفر
مواد لازم
کره ۱.۵ پیمانه
شکر ۱.۵ پیمانه
بیکینگ پودر ۲/۱/۴ قاشق چای خوری
نمک ۱.۵ قاشق چای خوری
آرد ۳ پیمانه
پوست پرتقال ۱.۵ قاشق چای خوری
مارمالاد پرتقال ۳/۴ پیمانه
پودر پسته ۱/۴ پیمانه
آرد ۲ قاشق سوپ خوری
کره ۱ قاشق سوپ خوری
مواد لازم برای کرم0
پودر شکر ۱.۵ پیمانه
خامه فرم گرفته ۱/۴ پیمانه
پوست پرتقال ۱/۸ قاشق چای خوری
پسته ۲ قاشق سوپ خوری
کیک پرتقال با کرم
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت کیک پرتقال با کرم
روش ساخت
مرحله 1کره را داخل ظرفی بریزید و با همزن برقی آن را خوب بزنید تا نرم شود، سپس شکر را کم کم اضافه کرده و به هم زدن ادامه دهید تا مخلوط نرم و یکدستی حاصل شود. حالا باید تخم‌مرغ‌ها را دانه‌دانه اضافه کنید و بعد از هر تخم‌مرغ، مواد را خوب با هم مخلوط کنید.
مرحله 2فر را با دمای 180 درجه سانتی‌گراد روشن کنید. در ظرفی دیگر آرد، بیکینگ‌پودر و نمک را با هم الک کنید. 3/1 مخلوط آرد را به مواد اضافه کنید و به‌آرامی هم بزنید. حالا باید نیمی از شیر را اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید. حالا 3/1 دیگر آرد اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا در مواد حل شود،
مرحله 3سپس بقیه شیر را اضافه کنید و هم بزنید. در انتها بقیه آرد را اضافه کنید . مواد را خوب با هم مخلوط کنید. مارمالاد پرتقال ، تکه‌های پسته و رنده پوست پرتقال را هم در این زمان اضافه کنید. مواد را به‌آرامی با هم مخلوط کنید تا مایه کیک آماده شود.
مرحله 4قالب کیک را با کره آب‌شده چرب کنید. مقداری آرد هم داخل قالب بریزید. حالا مایه کیک را داخل قالب بریزید و آن را به مدت 60-50 دقیقه داخل فر قرار دهید تا کیک بپزد و آماده شود.
مرحله 5در این فاصله کرم را آماده کنید. شکر، رنده پوست پرتقال و نیمی از خامه را با همزن برقی بزنید تا کاملامخلوط شود، سپس بقیه خامه را اضافه کرده و به هم زدن ادامه دهید، سپس آن را داخل یخچال بگذارید.
مرحله 6وقتی کیک آماده و کاملا سرد شد، کرم را روی آن بریزید. کیک را با تکه‌های پسته و در صورت تمایل تکه‌های پرتقال تزئین و سرو کنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین