سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



کیک کیک پان اسپانیا با آرد برنج

کیک پان اسپانیا با آرد برنج
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۶ نفر
مواد لازم
آرد برنج ۱۵۰ گرم
شکر ۱۵۰ گرم
تخم مرغ ۵ عدد
وانیل‏ ۱ قاشق چای خوری
کیک پان اسپانیا با آرد برنج
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت کیک پان اسپانیا با آرد برنج
روش ساخت
مرحله 1تخم مرغ‌ها را با نمک و شکر خوب هم می‌زنیم تا پف کند و شکر در آن کاملاً حل شود و کرم رنگ شود. (حدود 10 دقیقه)
مرحله 2وانیل را با آرد برنج مخلوط می‌کنیم.
مرحله 3آرد برنج را بعد از الک کردن به تخم‌مرغ هایمان اضافه می‌کنیم و به هم زدن ادامه می‌دهیم تا کاملاً آرد برنج به خورد تخم مرغ ها برود.
مرحله 4قالب کمربندی 24 سانتی را چرب کرده و آن را کاملاً آردی می‌کنیم. اگر قالب کمربندی ندارید از قالب ساده استفاده کنید. قالب کمربندی فقط زمان خارج کردن کیک از قالب، کار شما را راحت می‌کند وگرنه فرق دیگری ندارند.
مرحله 5مایع کیک را در قالب ریخته و آن را به مدت 30 تا 35 دقیقه در فری با دمای 180 درجه سانتی‌گراد که از قبل گرم شده قرار می‌دهیم.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین