زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۶ نفر |
مواد لازم |
---|
آرد برنج ۱۵۰ گرم |
شکر ۱۵۰ گرم |
تخم مرغ ۵ عدد |
وانیل ۱ قاشق چای خوری |
مرحله 1 | تخم مرغها را با نمک و شکر خوب هم میزنیم تا پف کند و شکر در آن کاملاً حل شود و کرم رنگ شود. (حدود 10 دقیقه) |
مرحله 2 | وانیل را با آرد برنج مخلوط میکنیم. |
مرحله 3 | آرد برنج را بعد از الک کردن به تخممرغ هایمان اضافه میکنیم و به هم زدن ادامه میدهیم تا کاملاً آرد برنج به خورد تخم مرغ ها برود. |
مرحله 4 | قالب کمربندی 24 سانتی را چرب کرده و آن را کاملاً آردی میکنیم. اگر قالب کمربندی ندارید از قالب ساده استفاده کنید. قالب کمربندی فقط زمان خارج کردن کیک از قالب، کار شما را راحت میکند وگرنه فرق دیگری ندارند. |
مرحله 5 | مایع کیک را در قالب ریخته و آن را به مدت 30 تا 35 دقیقه در فری با دمای 180 درجه سانتیگراد که از قبل گرم شده قرار میدهیم. |