زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۶ نفر |
مواد لازم |
---|
رب گوجه فرنگی ۴ قاشق غذا خوری |
پنیر پیتزا ۱ لیوان |
پنیر پارمیجانو (پارمیزان یا پارمسان) ۱/۲ لیوان |
آویشن ۱ قاشق چای خوری |
سیر ۲ حبه |
پیاز ۲ عدد |
گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم |
پاستا ۴۰۰ گرم |
مرحله 1 | پیاز و سیر را ریز خرد کنید و با مقداری روغن تفت دهید تا نرم شوند ، گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند |
مرحله 2 | سپس رب گوجه فرنگی ، آویشن ، نمک و فلفل اضافه کنید و تفت دهید تا مایه گوشت آماده شود. |
مرحله 3 | پاستا را با توجه به دستور روی بسته بندی بپزید و آبکشی کنید |
مرحله 4 | و پاستاها را به صورت عمودی داخل قالب و در کنار هم قرار دهید |
مرحله 5 | سپس گوشت چرخ کرده را روی پاستاها بریزید و پخش کنید. |
مرحله 6 | پنیر پارمزان و پنیر پیتزا را مخلوط کنید و روی مایه گوشت را با پنیر بپوشانید سپس داخل فر با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید |
مرحله 7 | پس از اینکه پنیر ذوب شد از فر خارج کنید و به صورت کیک سرو نمایید ( میتوانید چند دقیقه بالای فر را روشن کنید تا روی پنیر طلایی شود ). |