زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۵ نفر |
مواد لازم |
---|
آرد ۲ پیمانه |
روغن ۱.۵ پیمانه |
شکر ۱.۵ پیمانه |
بیکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری |
نمک ۱ قاشق چای خوری |
دارچین ۱/۲ قاشق چای خوری |
هویج ۱/۲ پیمانه |
تخم مرغ ۴ عدد |
مرحله 1 | آرد ، بیکینگ پودر ، نمک و دارچین را با هم سه بار الک میکنیم |
مرحله 2 | روغن و شکر را جداگانه با هم مخلوط،کرده هم میزنیم تا در هم حل بشوند. |
مرحله 3 | تخم مرغها که به دمای محیط رسیده اند را دانه دانه اضاف کرده و هر بار دو دقیقه میزنیم. |
مرحله 4 | حالا آرد را در چند مرحله اضاف کرده و آرام در یک جهت هم میزنیم تا خوب مخلوط شوند. |
مرحله 5 | حالا هویج را هم اضاف کرده و با لیسک از یک جهت به ارامی هم میزنیم و سپس در قالب چرب شده و اردپاشی شده ریخته و در فر با دمای ۱۷۵ درجه بمدت پنجاه دقیقه میپزیم نوش جان |