زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۱۰ نفر |
مواد لازم |
---|
تخم مرغ ۴ عدد |
شکر ۱ پیمانه |
آرد ۲ پیمانه |
هویج ۲ پیمانه |
گردو ۱/۲ پیمانه |
شیر ۱/۲ پیمانه |
روغن ۱/۲ پیمانه |
دارچین ۱ قاشق غذا خوری |
وانیل ۱ قاشق مربا خوری |
بیکینگ پودر ۳ قاشق مربا خوری |
مرحله 1 | ابتدا بکینگ پودر+آرد+دارچین را باهم مخلوط کنید و سه بار الک کنید سپس فر را با دمای 180درجه روشن میکنیم تا گرم بشه. |
مرحله 2 | شیر+روغن+شکر+وانیل را خوب میزنیم تا حباب دار شود.بعد تخم مرغ هارا یکی یکی اضافه میکنیم یعنی یکی اضافه کردیم خوب میزنیم سپس بعدی به همین صورت. |
مرحله 3 | هویج را اضافه کرده با لیسک خوب مخلوط میکنیم سپس مواد خشک را که قبلا باهم مخلوط کردید به آن اضافه کنید و دورانی با لیسک هم بزنید. |
مرحله 4 | درنهایت گردو را با دوقاشق آرد مخلوط کنید سپس به مایع کیک اضافه کنید وآرام مخلوط کنید. |
مرحله 5 | مواد را توی قالب چرب شده بریزید و با دمای 180بذارید 45دقیقه بپزه. |