زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۸ نفر |
مواد لازم |
---|
آرد ۱ لیوان |
هویج ۱ لیوان |
انبه ۱/۲ لیوان |
گردو ۱/۴ لیوان |
تخم مرغ ۲ عدد |
شکر ۱/۲ لیوان |
شکر قهوه ای ۱/۴ لیوان |
بیکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری |
دارچین ۱ قاشق چای خوری |
جوش شیرین ۳/۴ قاشق چای خوری |
کره ۱/۲ قاشق چای خوری |
مرحله 1 | در ابتدا فر را روی دمای 180درجه سانتی گراد تنظیم کرده و روشن کنید تا گرم شود.تخم مرغ و کره را نیز در دمای محیط قرار دهید. |
مرحله 2 | شکر سفید ، شکر قهوه ای ، تخم مرغ ها ، کره آب شده ، دارچین و کمی نمک را با هم مخلوط کرده و با همزن به خوبی یکنواخت کنید. آرد ، بیکینگ پودر و جوش شیرین را مخلوط کرده و 3بار الک کنید تا کاملا سبک شده و هوا بخورند . |
مرحله 3 | گردو را آسیاب کرده یا ریز خرد کنید و به همراه هویج رنده شده به مواد دیگر اضافه کرده و خوب مخلوط کنید و بعد آرد را کم کم اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. |
مرحله 4 | در انتها انبه خرد شده را اضافه کنید و با لیسک مواد را آرام آرام هم بزنید تا انبه ها له نشوند. |
مرحله 5 | داخل قالب کیک کاغذ روغنی بیندازید و مایه کیک را داخل قالب بریزید ، قالب را داخل فری که از قبل روشن کرده اید و گرم شده است به مدت 30 دقیقه قرار دهید تا کیک بپزد. |