سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



کیک کیک هویج با خمیر بادام

کیک هویج با خمیر بادام
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۱۲ نفر
مواد لازم
هویج ۲۸۰ گرم
تخم مرغ ۷ عدد
آرد ۷۰ گرم
پودر فندق ۲۸۰ گرم
خمیر ۲۰۰ گرم
بیکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری
پودر دارچین ۱ قاشق چای خوری
شکر ۱۰۰ گرم
پودر شکر ۱۰۰ گرم
آب ۲۵ میلی لیتر
نمک ۱/۴ قاشق چای خوری
مربای زردآلو ۱۰۰ گرم
بادام ۱۰۰ گرم
کرهکمی
کیک هویج با خمیر بادام
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت کیک هویج با خمیر بادام
روش ساخت
مرحله 1فر را با دمای ۱۷۰ درجه گرم کنید.قالب کیک را با کره چرب کنید.
مرحله 2هویج را پوست کنده و رنده کنید و کنار بگذارید.
مرحله 3زرده و سفیده تخم مرغ ها را جدا کرده و در ظرف های جداگانه بریزید.
مرحله 4در ظرفی زرده تخم مرغ ها،دارچین و خمیر بادام را با همزن برقی همزده تا یکدست شوند.
مرحله 5در ظرفی دیگر سفیده تخم مرغ ها را با شکر و نمک هم بزنید تا کف کند.این ترکیب را به ترکیب زرده تخم مرغ اضافه کنید.
مرحله 6آرد،پودر فندق و بیکینگ پودر را با یکدیگر مخلوط کنید و به مواد فوق اضافه کنید.هویج رنده شده را نیز اضافه کنید.مواد را خوب هم بزنید.
مرحله 7خمیر به دست آمده را داخل قالب کیک بریزید و در فر قرار دهید و به مدت ۴۰ دقیقه با دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد بپزید.سپس اجازه دهید تا کاملا خنک شود.
مرحله 8در ظرفی پودر شکر را الک کرده و به آن آب اضافه کنید و هم بزنید.
مرحله 9روی تمام سطح کیک و اطراف آن را به مربای زردآلو آغشته کرده و اطراف کیک را با بادام پرک بو داده تزیین کنید.روی کیک را نیز با مخلوط آب و پودر شکر بپوشانید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین