سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



کیک کیک هویج انبه 2

کیک هویج انبه 2
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۱۲ نفر
مواد لازم
آرد کامل ۲ پیمانه
بیکینگ پودر ۱ قاشق غذا خوری
نمک ۱/۲ قاشق چای خوری
جوز هندی ۱/۴ قاشق چای خوری
کره ۱/۲ پیمانه
شکر ۱ پیمانه
تخم مرغ ۲ عدد
آب انبه ۱/۱/۴ پیمانه
هـویج ۳ پیمانه
هـویجبه مقدار لازم
پنیر خامه ای ۲۲۵ گرم
کره ۱/۴ پیمانه
وانیل‏ ۱ قاشق چای خوری
پودر قند ۴ پیمانه
کیک هویج انبه 2
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت کیک هویج انبه 2
روش ساخت
مرحله 1فر را با دمای 350 درجه فارنهایت روشن کنید. کف قالب کیک را با روغن چرب کنید. روی آن آرد بپاشید و آرد اضافه را بتکانید. قالب را کنار بگذارید.
مرحله 2در یک کاسه متوسط، آرد، بیکینگ‌پودر، نمک و جوزهندی را با یکدیگر مخلوط کنید و کنار بگذارید.
مرحله 3در یک کاسه بزرگ، کره را با هم‌زن برقی با سرعت متوسط حدود 30 ثانیه هم بزنید. شکر را اضافه کنید و آنها را خوب مخلوط کنید
مرحله 4تخم‌مرغ‌ها را یکی یکی اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا مایه خمیر یکدست شود.
مرحله 5مخلوط آرد و ¾ پیمانه آب انبه را اضافه کنید و با سرعت پایین هم بزنید. سپس هویج رنده شده را اضافه کنید و پس از اینکه مواد کاملا یکدست شدند، آنها را درون قالب بریزید.
مرحله 6قالب را به مدت 25 تا 30 دقیقه در فر قرار دهید تا کاملا پخته شود. آن را از فر خارج کنید و 10 دقیقه کنار بگذارید تا خنک شود.
مرحله 7آب انبه باقی مانده را در یک شیرجوش کوچک بریزید و بگذارید بجوشد و حجم آن تا ¼ پیمانه کاهش پیدا کند. آن را کنار بگذارید تا خنک شود.
مرحله 8در این فاصله، کیک را از وسط دونیم کنید. یک لایه پنیر خامه‌ا ی روی سطح کیک بمالید. لایه بعدی کیک را روی آن بگذارید.
مرحله 9در یک کاسه بزرگ، پنیر خامه‌ای و ¼ پیمانه کره را با هم مخلوط کنید. وانیل و پودر قند را بیفزایید و هم بزنید. آن را روی کیک بگذارید.
مرحله 10آب انبه غلیظ شده را روی آنها بریزید و با نوارهای باریک هویج تزئین کنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین