سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



کیک کیک هندوانه (مخصوص یلدا)

کیک هندوانه (مخصوص یلدا)
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۶ نفر
مواد لازم
روغن ۱۸۰ گرم
شکر ۲۸۰ گرم
تخم مرغ ۳ عدد
ماست‏ ۲۵۰ گرم
سرکه سفید ۱ قاشق غذا خوری
آرد ۳۱۰ گرم
جوش شیرین ۱/۲ قاشق مربا خوری
بیکینگ پودر ۱ قاشق مربا خوری
وانیل‏ ۱ قاشق چای خوری
نمک ۱/۸ قاشق چای خوری
پودر کاکائو ۱ قاشق غذا خوری
رنگ ژله ۱ قاشق غذا خوری
مواد لازم0
خامه قنادی ۱ کیلوگرم
شکلاتبه مقدار لازم
بریلوبه مقدار لازم
رنگ ژلهبه مقدار لازم
کیک هندوانه (مخصوص یلدا)
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت کیک هندوانه (مخصوص یلدا)
روش ساخت
مرحله 1ماست را هم‌ میزنیم تا باز بشه؛کم کم سرکه را اضافه میکنیم؛سپس جوش شیرین را اضافه کرده و با مقداری رنگ قرمز ژله ای مخلوط میکنیم تا جایی که رنگ قرمز خوشرنگ و دلخواه باشه و سپس کنار میذاریم؛
مرحله 2در این مرحله میریم سراغ مواد خشک؛ آرد ؛ بیکینگ پودر ؛ نمک ؛ پودر کاکائو را مخلوط کرده و ۳ مرتبه الک میکنیم؛
مرحله 3تخم مرغ ها را در ظرفی شکسته و با دور متوسط کمی میزنیم‌ تا باز بشن؛سپس شکر و وانیل را اضافه و با دور متوسط تا جایی که کرم رنگ و کشدار بشه هم‌میزنیم؛ حدودا ۵ دقیقه کافیه؛
مرحله 4بعد از ۵ دقیقه که تخم مرغ با شکر و وانیل کشدار و کرم رنگ شد روغن مایع را میزنیم و در حد مخلوط شدن هم میزنیم؛
مرحله 5حال مواد خشک را که شامل آرد و بیکینگ پودر و نمک و پودر کاکائو هست را به همراه مخلوط ماست و سرکه و ج ش و رنگ خوراکی به تناوب به مخلوط تخم مرغی اضافه میکنیم؛ به این صورت که ی کم از مایع ماستی و ی کم مخلوط آردی اضافه کرده و با دور کند هم‌میزنیم و مجددا مقداری مایع ماستی و مقداری مخلوط آردی؛ به همین ترتیب تا مواد کامل با هم‌مخلوط و یکدست بشن؛
مرحله 6مایع کیک را درون قالب مورد نظر ریخته و درون فر که از قبل گرم شده به دمای ۱۸۰ و در طبقه وسط به مدت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه قرار میدیم تا بپزه؛
مرحله 7بعد از پخت و خنک شدن کیک ها آنها را برش داده و فیلینگ مورد نظر را لابلای برش ها قرار میذاریم و سپس خامه کشی میکنیم؛(کیک ها را در قالب توپ به صورت ۲ کیک نیم دایره ی یک اندازه بپزید و سپس به صورت افقی به شکل هندوانه با خامه بهم بچسبانید)
مرحله 8خامه فرم گرفته را با مقداری رنگ ژله ای سبز به رنگ سبز درمیاریم و پس از بهم‌چسباندن برش ها به شکل هندوانه اونو با خامه ی سبز خامه کشی میکنیم و سپس بریلوی سبز را که از قبل بن ماری کردیم و خنک شده را روی کیک میریزیم تا یکدست سبز و براق بشه؛در آخر کار هم با ی قلم‌موی تمیز و ظریف با مقداری رنگ سبز پررنگ روی کیک رو به شکل خطهای روی پوست هندوانه طرح میدیم و اطرافش را هم به دلخواه تزئین میکنیم؛
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین