زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۶ نفر |
مواد لازم |
---|
روغن ۱۸۰ گرم |
شکر ۲۸۰ گرم |
تخم مرغ ۳ عدد |
ماست ۲۵۰ گرم |
سرکه سفید ۱ قاشق غذا خوری |
آرد ۳۱۰ گرم |
جوش شیرین ۱/۲ قاشق مربا خوری |
بیکینگ پودر ۱ قاشق مربا خوری |
وانیل ۱ قاشق چای خوری |
نمک ۱/۸ قاشق چای خوری |
پودر کاکائو ۱ قاشق غذا خوری |
رنگ ژله ۱ قاشق غذا خوری |
مواد لازم0 |
خامه قنادی ۱ کیلوگرم |
شکلاتبه مقدار لازم |
بریلوبه مقدار لازم |
رنگ ژلهبه مقدار لازم |
مرحله 1 | ماست را هم میزنیم تا باز بشه؛کم کم سرکه را اضافه میکنیم؛سپس جوش شیرین را اضافه کرده و با مقداری رنگ قرمز ژله ای مخلوط میکنیم تا جایی که رنگ قرمز خوشرنگ و دلخواه باشه و سپس کنار میذاریم؛ |
مرحله 2 | در این مرحله میریم سراغ مواد خشک؛ آرد ؛ بیکینگ پودر ؛ نمک ؛ پودر کاکائو را مخلوط کرده و ۳ مرتبه الک میکنیم؛ |
مرحله 3 | تخم مرغ ها را در ظرفی شکسته و با دور متوسط کمی میزنیم تا باز بشن؛سپس شکر و وانیل را اضافه و با دور متوسط تا جایی که کرم رنگ و کشدار بشه هممیزنیم؛ حدودا ۵ دقیقه کافیه؛ |
مرحله 4 | بعد از ۵ دقیقه که تخم مرغ با شکر و وانیل کشدار و کرم رنگ شد روغن مایع را میزنیم و در حد مخلوط شدن هم میزنیم؛ |
مرحله 5 | حال مواد خشک را که شامل آرد و بیکینگ پودر و نمک و پودر کاکائو هست را به همراه مخلوط ماست و سرکه و ج ش و رنگ خوراکی به تناوب به مخلوط تخم مرغی اضافه میکنیم؛ به این صورت که ی کم از مایع ماستی و ی کم مخلوط آردی اضافه کرده و با دور کند هممیزنیم و مجددا مقداری مایع ماستی و مقداری مخلوط آردی؛ به همین ترتیب تا مواد کامل با هممخلوط و یکدست بشن؛ |
مرحله 6 | مایع کیک را درون قالب مورد نظر ریخته و درون فر که از قبل گرم شده به دمای ۱۸۰ و در طبقه وسط به مدت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه قرار میدیم تا بپزه؛ |
مرحله 7 | بعد از پخت و خنک شدن کیک ها آنها را برش داده و فیلینگ مورد نظر را لابلای برش ها قرار میذاریم و سپس خامه کشی میکنیم؛(کیک ها را در قالب توپ به صورت ۲ کیک نیم دایره ی یک اندازه بپزید و سپس به صورت افقی به شکل هندوانه با خامه بهم بچسبانید) |
مرحله 8 | خامه فرم گرفته را با مقداری رنگ ژله ای سبز به رنگ سبز درمیاریم و پس از بهمچسباندن برش ها به شکل هندوانه اونو با خامه ی سبز خامه کشی میکنیم و سپس بریلوی سبز را که از قبل بن ماری کردیم و خنک شده را روی کیک میریزیم تا یکدست سبز و براق بشه؛در آخر کار هم با ی قلمموی تمیز و ظریف با مقداری رنگ سبز پررنگ روی کیک رو به شکل خطهای روی پوست هندوانه طرح میدیم و اطرافش را هم به دلخواه تزئین میکنیم؛ |