زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
تخم مرغ ۲ عدد |
شکر ۵۰ گرم |
آرد سفید ۱/۴ پیمانه |
نشاسته ذرت ۲.۵ قاشق غذا خوری |
بیکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری |
وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری |
آب ۱.۵ قاشق سوپ خوری |
رنگ خوراکیبه مقدار لازم |
خامهبه مقدار لازم |
مرحله 1 | آرد، بیکین پودر و نشاسته را سه بار الک کنید |
مرحله 2 | فر را از یک ربع قبل با ۱۸۰ درجه سانیتگراد روشن کنید و زرده و نیمی از شکر و وانیل را خوب با همزن بزنید. |
مرحله 3 | هر چقدر بیشتر هم بزنید کیفیت کیک بالاتر می رود، پس از این که پف کرد، کرم رنگ و حجمش هم دو برابر شد، آب ولرم را اضافه کنید و دوباره هم بزنید. |
مرحله 4 | در این مرحله باید رنگ قرمز را به مواد اضافه کنید. کم کم باید رنگ را اضافه کنید تا به رنگ دلخواهتان برسید. |
مرحله 5 | سفیدهها را با همزن خوب بزنید و پس از کمی پف کردن شکر را کم کم به آن اضافه کنید و بزنید تا سفت شود. |
مرحله 6 | سفیده را به مخلوط زرده و شکر اضافه کنید و به آرامی و در همان جهتی که سفیده را زدید هم بزنید تا مخلوط شوند |
مرحله 7 | آرد، نشاسته ذرت و بیکین پودر را دو نوبت به مواد اضافه کنید و با لیسک آرام مخلوط کنید فقط در حد مخلوط شدن نه بیشتر |
مرحله 8 | مواد را در یک ظرف کاسهای شکل که قبلا چرب کردهاید بریزید و آرد پاشی کنید و در فر که از قبل گرم شده بگذارید به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه در فر بماند و پس از پختن کیک باید سرد شود. |
مرحله 9 | به خامه فرم گرفته رنگ سبز خوراکی را اضافه کنید تا به رنگ دلخواهتان برسد، اول یک لایه نازک روی کل کیک بکشید و در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد. |
مرحله 10 | بعد کیک را یک دور با رنگ سبز خامه کشی کنید که کیک پیدا نباشد و دوباره کیک را در یخچال قرار دهید. |
مرحله 11 | خامه باقیمانده را تیره تر کنید یعنی رنگ سبز را بیشتر کنید برای خطهای روی هندوانه، خامه را در یک قیف ریخته و شیارها را روی کیک ایجاد کنید. |