سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



کیک کیک هلوی کابلر

کیک هلوی کابلر
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۶ نفر
مواد لازم
هلو ۹۰۰ گرم
توت ۱ فنجان
آب لیمو ۲ قاشق سوپ خوری
شکر ۱۰۰ گرم
آرد ۲ قاشق سوپ خوری
دارچین ۱ قاشق چای خوری
جوز ۱/۴ قاشق چای خوری
نمک ۱/۴ قاشق چای خوری
آرد ۱۰۵ گرم
شکر ۲ قاشق سوپ خوری
بیکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری
نمک ۱/۲ قاشق چای خوری
کره ۲ قاشق سوپ خوری
شیر ۱/۳ فنجان
شکر ۲ قاشق چای خوری
دارچین ۱/۴ قاشق چای خوری
هلو ۹۰۰ گرم
توت ۱ فنجان
آب لیمو ۲ قاشق سوپ خوری
شکر ۱۰۰ گرم
آرد ۲ قاشق سوپ خوری
دارچین ۱ قاشق چای خوری
جوز ۱/۴ قاشق چای خوری
نمک ۱/۴ قاشق چای خوری
آرد ۱۰۵ گرم
شکر ۲ قاشق سوپ خوری
بیکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری
نمک ۱/۲ قاشق چای خوری
کره ۲ قاشق سوپ خوری
شیر ۱/۳ فنجان
شکر ۲ قاشق چای خوری
دارچین ۱/۴ قاشق چای خوری
کیک هلوی کابلر
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت کیک هلوی کابلر
روش ساخت
مرحله 1فر را با دمای 375 درجه فارنهایت (190 درجه سانتی گراد) داغ کنید. کف یک ظرف مخصوص فر مربع شکل به ضلع 23 سانتی متر را با روغن یا کره کمی چرب کنید.
مرحله 2هلوهای برش خورده را با توت (اختیاری)، آب لیمو، شکر، 2 قاشق سوپخوری آرد، دارچین، جوز و نمک هم بزنید. مواد را داخل ظرف مخصوص فر بریزید. 10 دقیقه کمی در فر بپزید.
مرحله 3رویه ی بیسکویتی را آماده کنید: آرد، 2 قاشق سوپخوری شکر، بکینگ پودر و نمک را با هم بزنید. با یک برش دهنده ی خمیر یا انگشتانتان کره را قطعه قطعه داخل آرد بریزید.
مرحله 4شیر را اضافه کنید. با یک چنگال هم بزنید تا خمیر نرمی به وجود بیاید. تکه هایی به اندازه ی یک قاشق سوپخوری از خمیر بیسکویت را روی هلوهای از پیش پخته شده بریزید و بین آنها فاصله بگذارید. وقتی کابلر می پزد رویه کمی پخش می شود.
مرحله 5شکر و دارچین را برای شربت رویی مخلوط کنید و روی تکه های بیسکویت بریزید.
مرحله 6کابلر را 40 تا 50 دقیقه تا زمانی که آب میوه به غل زدن بیفتد و روی کابلر قهوه ای طلایی شود در فر بپزید. قبل از سرو کردن 10 تا 15 دقیقه خنک کنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین