سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



کیک کیک هل و گلاب

کیک هل و گلاب
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۸ نفر
مواد لازم
آرد ۳ پیمانه
تخم مرغ ۴ عدد
شیر ۱ پیمانه
روغن ۱/۲ پیمانه
شکر ۲ پیمانه
هل ۱ قاشق مربا خوری
گلاب ۲ قاشق غذا خوری
زعفرانکمی
بیکینگ پودر ۱ قاشق غذا خوری
کیک هل و گلاب
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت کیک هل و گلاب
روش ساخت
مرحله 1ابتدا قالب رو رو چرب و آرد پاشی کنین بذارین کنار.سپس آردو بیکینگ پودر رو سه بار الک کنین..قبل از مخلوط کردن مواد فر رو روشن کنید تا گرم شود .
مرحله 2زرده و سفیده رو جدا کرده،سپس سفید رو اونقدر با همزن بزنید تا پف کرده سپس بذارید یخچال، وبعد زرده رو باشکر زده تا کرم رنگ و کشدارشود
مرحله 3سپس به روغن وشیر و گلاب و هل رو بافاصله اضافه کرده و هم میزنیم وسپس زعفران رو اضافه کرده و هم میزنیم..
مرحله 4همزن رو بذارید کنار سپس سفیده را درسه مرحله به زرده اضافه کرده و با لیسک از یک جهت به صورت فولد کردن مخلوط میکنیم سپس آرد رو کمک اضافه کرده و با لیسک فولد کنید
مرحله 5سپس مواد رو داخل قالب ریخته.در دمای ۱۸۰درجه فر گرم شده میذاریم...تا ۲۰دقیقه اول در فر رو باز نمیکنیم سپس بعد ۴۵دقیقه با خلال چک میکنیم اگه پخته بود فر را خاموش کرده اجازه میدیم چند دقیقه داخل فر سرد شود سپس از فر خارج کرده..
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین