زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۸ نفر |
مواد لازم |
---|
آرد ۳ پیمانه |
تخم مرغ ۴ عدد |
شیر ۱ پیمانه |
روغن ۱/۲ پیمانه |
شکر ۲ پیمانه |
هل ۱ قاشق مربا خوری |
گلاب ۲ قاشق غذا خوری |
زعفرانکمی |
بیکینگ پودر ۱ قاشق غذا خوری |
مرحله 1 | ابتدا قالب رو رو چرب و آرد پاشی کنین بذارین کنار.سپس آردو بیکینگ پودر رو سه بار الک کنین..قبل از مخلوط کردن مواد فر رو روشن کنید تا گرم شود . |
مرحله 2 | زرده و سفیده رو جدا کرده،سپس سفید رو اونقدر با همزن بزنید تا پف کرده سپس بذارید یخچال، وبعد زرده رو باشکر زده تا کرم رنگ و کشدارشود |
مرحله 3 | سپس به روغن وشیر و گلاب و هل رو بافاصله اضافه کرده و هم میزنیم وسپس زعفران رو اضافه کرده و هم میزنیم.. |
مرحله 4 | همزن رو بذارید کنار سپس سفیده را درسه مرحله به زرده اضافه کرده و با لیسک از یک جهت به صورت فولد کردن مخلوط میکنیم سپس آرد رو کمک اضافه کرده و با لیسک فولد کنید |
مرحله 5 | سپس مواد رو داخل قالب ریخته.در دمای ۱۸۰درجه فر گرم شده میذاریم...تا ۲۰دقیقه اول در فر رو باز نمیکنیم سپس بعد ۴۵دقیقه با خلال چک میکنیم اگه پخته بود فر را خاموش کرده اجازه میدیم چند دقیقه داخل فر سرد شود سپس از فر خارج کرده.. |